HHHRRR napisał(a):W tej opcji nie jest idealnie!
W moim przypadku, przy telefonie Samsung Galaxy S3, samo parowanie telefonu z systemem okazało się bezproblemowe. Bezproblemowo działa wówczas zestaw głośnomówiący przy obsłudze z kierownicy, albo z joysticka HMI. Ale już kopiowanie książki telefonicznej jest wybiórcze, pomimo kilkukrotnych powtórzeń. W serwisie doradzają żeby skopiować wszystkie kontakty na kartę SIM, gdyż tylko to system rzekomo widzi. Uwzględniając ograniczenia w kopiowaniu danych z telefonu na kartę SIM, to tego nie próbowałem!
HHHRRR napisał(a):W tej opcji nie jest idealnie!
W moim przypadku, przy telefonie Samsung Galaxy S3, samo parowanie telefonu z systemem okazało się bezproblemowe. Bezproblemowo działa wówczas zestaw głośnomówiący przy obsłudze z kierownicy, albo z joysticka HMI. Ale już kopiowanie książki telefonicznej jest wybiórcze, pomimo kilkukrotnych powtórzeń. W serwisie doradzają żeby skopiować wszystkie kontakty na kartę SIM, gdyż tylko to system rzekomo widzi. Uwzględniając ograniczenia w kopiowaniu danych z telefonu na kartę SIM, to tego nie próbowałem!
U mnie niestety galaxy SIII nie działa poprawnie.
Parowanie nie jest problemem.
Problemem jest ponowne połączenie się tel z samochodem.
Telefon nie łączy się samoistnie z zestawem.
Włączam bt w tel. uruchamiam auto i klops. Telefon się nie połączy.
Muszę ręcznie w telefonie wymusić połączenie. Miał ktoś taki przypadek? Może coś robię źle.
Proszę o opinie.
Dopisano 13 cze 2013 16:25:I jeszcze jedno, Czy działa wam identyfikacja numeru dzwoniącego. Książka adresowa jest zaimportowana.