mam pytanie jakie wymiary ma tłoczek zacisku hamulca koła przednie mazda 6 kombi 2005r
podczas jazdy ściągało mi auto na prawo po sprawdzeniu temperatury na kołach wyszło że szczęki były zaciśnięte na tarczy okazało się że tłoczek ma wżery rdzy i nadaje się do wymiany ale w sklepie jeszcze nie ma tłoczków do tego modelu bo to jest jeszcze za młode auto zestaw gum mają ale bez tłoczka sprzedawca powiedział żebym dał mu wymiary to dobierze z innego modelu jak się uda a ja jak rozkręciłem to poprostu nie zmierzyłem myślałem ze będzie w katalogu ale niestety dowiedziałem się że mogę kupić cały zacisk za 2500zl
Tłoczek zacisku przedniego mazda 6 2005r
Strona 1 z 1
cały kompletny zacisk to Twojej furmanki chodzi od 100zl/sztuka... na allegro tego full...
323F ba 1.5 '95>xedos6 2.0 '97>5 2.0 Pb/Lpg '06>_____
Sprzedam przednie zaciski hamulcowe do Xedosa6.
Sprzedam stacyjkę z 2 kluczykami i kompletem zamków.
Sprzedam przednie zaciski hamulcowe do Xedosa6.
Sprzedam stacyjkę z 2 kluczykami i kompletem zamków.
no i tak zrobie kupię na allegro bo w sklepie jak znajde sam tłoczek to cena morze być taka jak za cały zacisk na allegro teraz znalazłem szt. za 100 zł.
-
kkali
Cena zacisku do benzyny w ASO to 1200zl. Wiec nie skąd masz taką cenę 2500 zł ?
Ja ma problem grzejącego się tylnego prawego koła. Dzisiaj rozebrałem, wyczyściłem prowadnice, jednak bez zamierzanego efektu. Chciałem wkręcić tłoczek, aby przy ponownym wykręceniu inaczej się ułożył, ale nie mogłem go nawet ruszyć. Macie jakiś sposób na to?
- Od: 15 maja 2010, 16:50
- Auto: MAZDA 6 2.0D (136KM)
Strona 1 z 1