Myjk napisał(a): to przepraszam, nie było moim celem Ci ubliżać.
Po primo to nie moja pierwsza mazda wiec chyba wiem cos na ich temat a po drugi zanim cos napiszesz to przemyśle sobie.
Pozdro.
www.mazdaspeed.pl
Pawnik napisał(a):Nowy samochód jest ok., ale trzeba przyjąć założenie, że powinno się nim nim jeździć 8-10 lat, żeby "wyrównać" straty.
vts napisał(a):Po primo to nie moja pierwsza mazda wiec chyba wiem cos na ich temat a po drugi zanim cos napiszesz to przemyśle sobie.
magicadm napisał(a):urde, co Wasza dyskusja ma wspólnego z tematem postu?pytajnik
Pawnik napisał(a):może być nawet do tysiąca
magicadm napisał(a):Pawnik napisał(a):może być nawet do tysiąca
Tyle to chyba nawet ASO by nie śmiało zawołać...
"Typowe" warsztaty w mojej okolicy biorą ok 200zł.
Ja w swoim DITD wymieniałem sprzęgło ze znajomkiem za "dobrą wódkę". Wiem więc, że w dieslu wymiana sprzęgła to kupa roboty, ale 1000zl... to lekka przesada.
PS
Co powiesz o moim "pomyśle"?
Pawnik napisał(a):Ja mimo wszystko chyba bym jednak wstawiał nowe kółko
Pawnik napisał(a):Pamiętaj że to szóstka a nie DITD
Jak mowa o wymontowaniu + zamontowaniu skrzyni to nie jest lekko , aby dostac sie do skrzyni rozpinac trzeba całą zawiechę + belke ( ramę ktora wazy ze 100 kiloPawnik napisał(a):Co do kosztów – nie wiem za ile to można zrobić
Dawaj namiary – ciekawe czy w szostce machną tę robote za 2 paczki....magicadm napisał(a):Typowe" warsztaty w mojej okolicy biorą ok 200zł.
Tyle własnie biorą , ja zaczynam od 700 PLN.magicadm napisał(a):Tyle to chyba nawet ASO by nie śmiało zawołać...
xANDy napisał(a):Widać, że mazda ma za dużo filozofii z forda – GFkę można było rozłożyć niemal całą kilkoma kluczami i do wszystkiego niemal było swobodne dojście (patrząc przez pryzmat szóstki).
XEDOS6 napisał(a):ile masz najechanych km? to co piszesz to sa objawy dwumasowki... czeka ciebie wymiana calego kompletuu.... serwis 2 600 bierze..pozdro
ptaku napisał(a):Ile na tym można jeszcze pojeździć? Są jeszcze inne objawy?
ptaku napisał(a):Aż się boję ile mi powiedzą w UK za naprawę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6