tadziomaru1 napisał(a):Nie wejdą. Nie zmieszczą się w błotniki.
Dziękuję
www.mazdaspeed.pl
MaciekG napisał(a):Witam,
Wynika z tego, że felga od Kia będzie o 4mm bardziej wysunięta. Czy nie będzie wystawać poza błotnik i chlapać?
MaciekG napisał(a):Ok, dzięki za info. W sumie znalazłem fajną stronkę do porównywania rozmariów felg: http://www.felgi.pl/narzedzia-do-felg/k ... r-et-felgi
z której wynika ze te ET 46 będą bardziej schowane od tych które mam teraz (17x7 ET55).
Tak felgi na zimę – a to jakaś różnica?
Radex napisał(a):ja mam 16" ET48 szerokość 7". i jest git
pioczel – ta felga powinna wejść na styk. i myślę że będzie pare mm od mocowania mcpersona.
po prostu załóż bo gdybać można tutaj 100 stron. ewentualnie mozna zalozyc cienki dystans ale wtedy obawiam sie ze kola moga trzec o nadkola. troszke zle dobrana felga ale moze wejdzie na styk.
Radex napisał(a):ja mam 16" ET48 szerokość 7". i jest git
pioczel – ta felga powinna wejść na styk. i myślę że będzie pare mm od mocowania mcpersona.
po prostu załóż bo gdybać można tutaj 100 stron. ewentualnie mozna zalozyc cienki dystans ale wtedy obawiam sie ze kola moga trzec o nadkola. troszke zle dobrana felga ale moze wejdzie na styk.
Radex napisał(a):dominator7 napisał(a):Przy ugięciu zawieszenia, nie będzie obcierać?
tez mi sie wydaje ze bedzie obcieralo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6