Jak widze temat jest interesujący – moze czas uruchomić taka usługę

www.mazdaspeed.pl
No to teraz rozbawiłes mnie ....pala112 napisał(a):Jaksa jednak dziala tylko trzeba obrocic kolo kierownicy o jakies ponad 90 stopni
Lubię ludzi z poczuciem humoru wiec smiało walpala112 napisał(a):Jaksa pewnie jeszcze nieraz Cie rozbawie
Wojo napisał(a):Mam taki dziwny delikatny stuk w ukł. kierowniczym gdy krece kierownica na prostych kołach w prawo cos delikatnie stuka, bardziej to czuc na kole niz słcyhac ale jednak, w lewo zas tego nie ma, kiedy jade nic nie stuka i puka tylko gdy kreci sie szybko kierownica w prawo czuc luz i delikatny stuk, dziwne.
Pozdrawiam Wojo
Sebal napisał(a):No właśnie – ja sie już od dłuższego czasu nie mogę uporać ze stukami od lewego koła. Napewno nie jest to zawieszenie. Sprawdzałem w dwóch niezależnych serwisach i całe zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie. Podejrzewam i nie tylko ja przekładnie kierowniczą. Może właśnie luz jest gdzieś na krzyzaku? Mam nadzieje że nie będe musial wymieniać całej maglownicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6