daniel2505 napisał(a):No właśnie nic nie słyszę, ani przy zmianie biegu, ani przy ruszaniu gdy trzęsie jest cisza.
To moze to nie dwumas? Przyjedz do Jaksy i bedzie jasne.
www.mazdaspeed.pl
daniel2505 napisał(a):No właśnie nic nie słyszę, ani przy zmianie biegu, ani przy ruszaniu gdy trzęsie jest cisza.
krzych napisał(a):To moze to nie dwumas? Przyjedz do Jaksy i bedzie jasne.
Enduro napisał(a):ale jeszcze to ciebie czeka, bo to kolejny etap wyeksplatowanego 2M!
daniel2505 napisał(a):Enduro napisał(a):ale jeszcze to ciebie czeka, bo to kolejny etap wyeksplatowanego 2M!
Pewnie jeszcze sprawę przyspieszy montaz urządzonka od Ciebietrudno co by to nie było trzeba będzie zrobić i tyle mazda musi jeździć jak trzeba .
Grzyby napisał(a):Ja mam takie delikatne trzęsienie przy ruszaniu odkąd kupiłem auto.
benek1 napisał(a):Cytowac się jeszcze nauczę
daniel2505 napisał(a):Jest jakiś sposób na sprawdzenie poduszek olejowych?
Myjk napisał(a):Zaznaczasz tekst myszką i klikasz ikonkę z górnej belki postu na dole w oknie odpowiedzi pojawia się gotowy cytat.
Myjk napisał(a):ale patrzę, chyba mi się przyśniło.
benek1 napisał(a):Jutro więcej.. mam nadzieję, że po wymianie 2M drgawki odpuszczą.
Myjk napisał(a):Wg mnie jedną z przyczyn padającego K2M może być uszkodzona poduszka silnika..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6