a tak wogole to mogl by mi ktos podac jakie cisnienie powinno byc w oponach przy "pustym" i zaladowanym kombiaku – u mnie ktos zerwal naklejke z drzwi (podejrzewam ze byly malowane ;/ )
z gory dziekofka
www.mazdaspeed.pl
mcgregor944 napisał(a):a tak wogole to mogl by mi ktos podac jakie cisnienie powinno byc w oponach przy "pustym" i zaladowanym kombiaku
Yapa napisał(a):mcgregor944 napisał(a):a tak wogole to mogl by mi ktos podac jakie cisnienie powinno byc w oponach przy "pustym" i zaladowanym kombiaku
z pamięci: pusty 2.2/2.2, załadowany 2.4/2.7
mcgregor944 napisał(a):dzieki chlopakiza pomoc – niestety w instrukcji nie ma
Yapa napisał(a):no przecież napisał, że nie ma
Maciej Loret napisał(a):Nie wierzę. Ale gdyby nawet, ściągnij sobie w PDFie...
krzych napisał(a):Naprawde Macku nie ma
krzych napisał(a):Nie dyskutuje z Maciej Loret –
skubaniec zawsze ma racje!
krzych napisał(a):Hehe, Wujek Maciek jak na razie wykazuje tylko dobre pormysly i poradyNie sadze, zebym sie na nim przejechal
krzych napisał(a):Nie dyskutuje z Maciej Loret – skubaniec zawsze ma racje!
krzych napisał(a):PS2. Ale ten PDF to do przedlifta masz? Bo aj bym lyknal do polifta
krzych napisał(a):Hm, powiem pokrotce – zaczynasz obrazac ludzi bez powodu (mnie, Macka, i wszystkich ktorzy wypowiadaja sie pozytywnie o Macku). Moze juz czas na Ciebie?
Lorento napisał(a):Ale co mnie ciekawi: dlaczego Ciebie obrażam? Tego azaliż nie kumam... ysz
Lorento napisał(a):może być autorytetem dla jeno co marniejszych mas
Lorento napisał(a):co marniejsze tłumy
krzych napisał(a):Lorento napisał(a):Ale co mnie ciekawi: dlaczego Ciebie obrażam? Tego azaliż nie kumam... yszLorento napisał(a):może być autorytetem dla jeno co marniejszych masLorento napisał(a):co marniejsze tłumy
Jakies problemy z kumaniem masz. Reszty nie skomentuje bo nie warto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6