Stary jedź do mechanika, podepnij się do kompa, zobacz jaki błąd. Inaczej będziesz czytał na forum u wymyślał kolejne możliwości usterki.
Mi też kiedyś świeciła się kontrolka – okazało się, że to tylko klocki do wymiany. Szok.!

www.mazdaspeed.pl
kristofers napisał(a):przez s4v4g3 » 18 paź 2010, 06:55
Stary jedź do mechanika, podepnij się do kompa, zobacz jaki błąd. Inaczej będziesz czytał na forum u wymyślał kolejne możliwości usterki.
Mi też kiedyś świeciła się kontrolka – okazało się, że to tylko klocki do wymiany. Szok.!
powodzenia w walce
zetek napisał(a):A może ma się świecić gdy system wykrywa niebezpieczeństwo w postaci poślizgu????????
kristofers napisał(a):No to właśnie, możesz mieć to samo co ja miałem.
Cofnij się o parę stron.
kristofers napisał(a):No dobra. To daj na "powrót do GG/GY", i wtedy strona 3.
Albo mądruj dalej, to przecież Twój problem.
kristofers napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=60&t=106699
sory str. nr4
kristofers napisał(a):Jak świeci kontrolka to system nie działa.
s4v4g3 napisał(a):NORBI35 napisał(a):<czytaj> "Po uruchomieniu silnika przy bardzo niskiej temperaturze płynu chłodzącego układ TCS jest automatycznie wyłączany. Lampka kontrolna DSC OFF świeci lecz nie oznacza to niesprawności układu." – informacja z instrukcji Mazda 6
A czy ja piszę o DSC czy ESP – czytaj ze zrozumieniem temat.
Kontrola trakcji ESP się pali – samochodzik na łyżwach– dla mało kumatych.
stewie_griffin napisał(a):czy jest może ktoś z okolić Rudy Śląskiej kto ma możliwość i zechciałby odczytać co to za błąd?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6