Zaczep holowniczy
Strona 1 z 1
Witam. Przeszukałem całe forum i nie mogę znależć nic na temat miejsca wkręcania zaczepu holowniczego. Patrzyłem na swoją madzie ale nie potrafię znależć miejsc w które się wkręca ten zaczep. Czy może ktoś napisać lub co lepsze umięścić fotkę gdzie tak owe miejsce się znajduje w naszych magdalenach. Pozdrawiam
- Od: 19 paź 2010, 17:26
- Auto: Mazda 6 2003r. kombi 121km
- Od: 10 sty 2011, 00:23
- Auto: M6 GY 2004 CiTD HP /Impression
Citroen C4 1.6 HDI
Seat Inca 1.9 D 1Y
Witam,mam pytanie odnośnie holowania auta,szukałem ale nic nie znalazłem na ten temat.
Problem polega na tym ze nie mam pojęcia gdzie się wkręca ucho do holowania auta .Przeglądałem zdjęcia z aukcji na allegro ze zderzakami do mazd i są na nich otwory na zaśleke – to jest oczywiste,ale w mojej nigdzie tego nie ma
,czy ktoś mógłby mi wskazać owe miejsce. 
Problem polega na tym ze nie mam pojęcia gdzie się wkręca ucho do holowania auta .Przeglądałem zdjęcia z aukcji na allegro ze zderzakami do mazd i są na nich otwory na zaśleke – to jest oczywiste,ale w mojej nigdzie tego nie ma
- Od: 10 mar 2010, 22:43
- Auto: mazda 6 . 2,3 automat ,2005 r
maximum2 napisał(a):..ale w mojej nigdzie tego nie ma,czy ktoś mógłby mi wskazać owe miejsce.
podrobka kiepskiej jakosci!?
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1