Witam,
aktualnie w mojej poliftowej 6 z xenonami jest zamontowany zbiorniczek spryskiwaczy od przedlifta tzn. ten na górze, jest to następstwem zlania ciepłego płynu w zimie przez poprzedniego właściciela.
Ostatnio zakupiłem okazyjnie zbiorniczek od polifta, chciałem go zamontować, jednak trafiłem na problem, otóż zdjąłem zderzak, i ni w ząb nie wiem jak zamocować ten zbiorniczek, wydaje mi się, ze brakuje jakiegoś uchwytu. Druga sprawa to klaksony – w którym miejscu są zamocowane w poliftach, bo aktualnie mam przykręcony uchwyt do podłużnicy, w miejscu, w którym ma być zbiorniczek.
Stąd moja prośba, jeśli ktoś ma zdjęcie jak zamocowany jest ten zbiorniczek, lub mógłby po prostu to opisać.
Sposób montażu zbiorniczka spryskiwacza
Strona 1 z 1
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
klaksony w obydwu wersjach auta są w tym samym miejscu przmoconwne.
zbiorniczek wody jest mocowany w ucho przedniej belki i przykręcony do podłużnicy śrubkami M6
pozdr.E.
zbiorniczek wody jest mocowany w ucho przedniej belki i przykręcony do podłużnicy śrubkami M6
pozdr.E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Dzięki piękne za pomoc, teraz już wszystko jasne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
..::Boost::..
>>>Mazda or Nothing<<<
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Strona 1 z 1