Zbieżność
Strona 1 z 1
Mam mazde 6 rok początek 2003. Byłem dwa razy na zbieżności i nadal kierownica jest lekko w lewo mimo iż koła są w podobno w osi. Nie wiem czy jakieś elementy zawieszenia mają szczególny wpływ na zbieżność kół?? Co sprawdzić. przy dużych nierównościach słychać w tylnym zawieszeniu głuche stukanie. Nie wiem co to może być. Proszę o jakieś rady co mam sprawdzić, które elementy. Dodam ze opony są mocno zużyte szczególnie przód ponieważ przed ustawianiem zbieżności okazało się ze było na +4 zbieżnie dlatego tak mocno je zdarło!
-
Frantz
może nie koniecznie zbieżność masz złą? u mnie zbieżność była ok... odkręcili pod podwoziem jakieś śruby, ustawili kierownicę na prosto i mam wszystko dobrze – a to nie jakiś byle mechanik tylko serwis z autoryzowaną stacją obsługi
- Od: 9 kwi 2010, 23:30
- Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Quattro
Honda Accord 2.2 iCTDi
skubiszek napisał(a):odkręcili pod podwoziem jakieś śruby, ustawili kierownicę na prosto i mam wszystko dobrze
Konkretnie nie wiesz o jakie śruby chodzi i gdzie one się znajdują z przodu czy z tyłu?
-
Frantz
Strona 1 z 1