Chciałbym się zwrócić do forumowiczów z dość głupim pytaniem, ale uznałem, że warto spróbować
Katalizator Mazda 6 2.0 16V GG
Strona 1 z 1
Witam wszystkich na forum.
Chciałbym się zwrócić do forumowiczów z dość głupim pytaniem, ale uznałem, że warto spróbować
. Mianowicie, zakupiłem niedawno Mazdę 6 2.0 16V z 2004 roku. Nie będę ukrywał, auto raczej do poprawek, z tego niższego przedziału cenowego, więc w sumie nie zdziwiło mnie to, że któryś z poprzednich właścicieli "dorobił sobie" wycinając katalizator. Postanowiłem trochę ogarnąć ten temat i wrzucić tam (jeżeli w ogóle znajdę) coś używanego. Tutaj pojawia się moje pytanie: czy ktoś mógłby podpowiedzieć, czy muszę szukać tylko i wyłącznie katalizatora pod ten silnik (wersja przedliftowa 141 km) czy można zapożyczyć od innej wersji silnikowej lub modelu (może pasować coś od Mazdy 3 lub 5)? Jeżeli nic używanego nie znajdę to kupię jakiś nowy zamiennik. Przy okazji nowych katów, ktoś może polecić jakąś niedroga firmę, czy po prostu szukać po Allegro?
- Od: 27 mar 2023, 04:47
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 16V 104kW
Strona 1 z 1