www.mazdaspeed.pl
P.P napisał(a):Nie opowiadam Wam bajek naprawde 230 km/h idzie
Tom napisał(a):P.P napisał(a):Będzie okazja
to staniemy kolezko na kresce![]()
![]()
i zobaczymy co sie liczy czy 230 km/h na budziki czy przyspieszenie od 0-100 km/h
![]()
![]()

Karwoś napisał(a):ostaram się jutro pstryknąć fotkę – ale samego filtru się nie zobaczy bo jest wpuszczony w lewe nadkole – są to 2 rury – jedna łączy silnik z przepływomierzem – i od razu można zamontować stożek – np jak jest jesień i dużo wody albo dokłada się łącznik i kolejną rurę metalową wyprofilowaną aż do samego nadkola.

Nawet jeśli bym miał to bym nie ściągał za taką kasę.
Siergiej napisał(a):Ostatnio jadąc z Katowic do Wroclawia /niestety 120 mph/ dwa samochody mineły mnie jak bym jechał maluczem, nie mówie że mamy super autostrady- ale czy glodujesz, jak masz zapas żarcia w lodówce?

to auto zaczynało już zbytnio wibrować więc odpuściłem. Wg wskazań GPSa u mnie przekłamanie jest ok 3km/h na starcie + 2km/h na każde 50km/h także przy 100 przekłamuje mi ok 7 a przy 200 ok 11 także jeśli kolega P.P miałby podobnie to przy licznikowych 230 miałby rzeczywiste 218 czyli prędkość na poziomie innych aut tej mocy no ale lepiej wyśmiać niż uwierzyć – wiem wiem uwierają niektórych te blokady Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6