Nieregularny "problem" z rozruchem.
dokładnie to samo mi się dzisiaj stało, jeździłem po mieście i wszystko ok , zgasiłem auto na dwie minuty i rozrusznik nic nie kręcił no może delikatnie chciał, aż przestał kompletnie , zadzwoniłem po szwagra podjechał na kable nic nie dało odpalanie nadal nie kręcił rozrusznikiem ! Na popych odpalił , przejechałem około 1km do domu , pod domem po zgaszeniu palił normalnie, zostawiłem go na kilka godzin, podeszłem pali od strzała. Też jestem przekonany że aku naładowany ale co może być zero pojęcia 
Ostatnio edytowano 1 gru 2014, 23:26 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta
- Od: 1 paź 2014, 18:34
- Auto: Mazda 6 1.8 LPG 2003
w fiacie czujnik ten powoduje że kręci rozrusznikiem a nie odpala, tutaj jest inaczej aku naładowany a nie kręci efekt wręcz rozładowanego akumulatora przygasają kontrolki i wskazówki latają góra dół. Od tamtego czasu problem się nie powtórzył ale.... może być lipa któregoś dnia.
Edit:
no i się powtórzył dzisiaj , lekko na popych i działa teraz od strzała. Zaczyna mnie to irytować , naprawdę nikt nie miał takiego przypadku ?
Edit:
no i się powtórzył dzisiaj , lekko na popych i działa teraz od strzała. Zaczyna mnie to irytować , naprawdę nikt nie miał takiego przypadku ?
- Od: 1 paź 2014, 18:34
- Auto: Mazda 6 1.8 LPG 2003