witam szanownych kolegów. cóż to jest pierwszy mój post na forum... jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 2003 2.0 121 KM CRD kombi, i stało sie .. madzia odwaliła mi numer...

szukałem na forum.. ale nie znalazłem niczego co by pasowało do mojego przypadku... otóż podczas wyprzedzania( w najmniej spodziewanym momencie....hmmm...) zabrakło mocy... i zgasła.... hehh.. żadna kontrolka... ani żaden błąd się nie wyświetlił...

nie mam pojęcia co jest.. po zjechaniu na pobocze zapaliłem.. fakt, nigdy nie musiałem kręcić dwa razy...ale motor ruszył.... uff.. jaka ulga myślę...

więc jedynka delikatnie gaz...i.... ciach... zgasł.... zapalam i chodzi... ale buja nim niemiłosiernie... jakby na dwóch garach chodził.... a jak dodam gazu to dziwne stuki dochodzą..... ;( może podpowie ktoś czy miał coś podobnego?? czy to wtryski.. albo... ehhh nie mam pojęcia jak do tego się zabrać... rozmawiałem z zaprzyjaźnionym mechaniorem.. ale powiedział że najpierw komp... a potem zobaczymy.. tylko że on takowego nie posiada..

za każdą rade z wielkie dzięki....
pozdrawiam darek.