Problemy z ciśnieniem w układzie paliwowym
Strona 1 z 1
Witam posiadam Mazde 6 2003 rok 2,0 dizel problem dotyczy ( jak pokazało podpiecie do komputera ) cisnienia w układzie paliwowym . Problem pojawił sie juz pare tygodni wczesniej ale jakims cudem auto po odstaniu samo sie naprawiło a teraz to samo, rano auto odpaliło pojechałem na miasto załatwic pare spraw i po ok 30 min wsiadłem do auta zapalam a tu silnik dziwnie pracuje , zaswieciła sie kontrolka silnika odrazu pojechałem do mechanika ( w ślimaczym tempie bo auto pracowało w trybie awaryjnym ) mechanik podpioł go do komputera i wyskoczyły 2 błedy dotyczace własnie cisnienia w układzie paliwowym :/ przypomne ze juz wczesniej miałem podobny problem i wtedy zaholowałem auto do mechanika gdy byłem na miejscu on wsiadł i chciał podjechac dorobine na rozruszniku bo było za slisko zeby pchnać i wtedy auto zapaliło i chodziło do dzis praktycznie samo sie wtedy naprawiło . Wie moze ktos co moze byc powodem takiej awarii
z gory dziekuje za jaka kolwiek pomoc .pozdrawiam 
- Od: 30 cze 2012, 17:48
- Auto: Mazda 6 2.0 Dizel 2003 r.
zapchany filtr paliwa / lipne paliwo
Kiedy filtr był wymieniany 
może się ociepliło...jakims cudem auto po odstaniu samo sie naprawiło
popraw solidnie masę w okolicy filtra powietrza
E.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1