bieski napisał(a):Ty z tego co widze masz trzecia
Druga
www.mazdaspeed.pl
bieski napisał(a):Ty z tego co widze masz trzecia
bieski napisał(a):Licze polifta jaka drugąTroche tam poprawili.
grek3 napisał(a):oto mój vin: JMZGY19T661405827 sam jestem ciekaw ale silnik sprawował się tak jakby te 72000 były realne (cichutki, dynamiczny, płynna praca) a miałem wcześniej okazję jeździć innymi. Ponadto wnętrze auta również nie wskazywało wielkich przebiegów. Ale nie neguję może kręcony licznik albo jakaś zawirowana historia samochodu...
tedy111 napisał(a):kurde panowie nie stresujcie mnie prosze bo normalnie tak mi to siedzi na głowie ze szkoda gadac ,czyli co mam sie obawiac czy raczej nie ma takiej potrzeby
tedy111 napisał(a):Tak wymiana rozrządu była przy 120tys, wymiana miała miejsce w serwisie w danii
tedy111 napisał(a):w jakąs paranoje w koncu wpadne
Kety napisał(a):Mazda to Mazda niezaleznie gdzie mieszkasz
tedy111 napisał(a):ma 158000 co nie jest malo jak na 3,5 roku
tedy111 napisał(a):zrozumcie
Kety napisał(a):tedy111 napisał(a):w jakąs paranoje w koncu wpadne
Masz racje nie ma co wpadac w paranoje i snuc teorie spiskowe. To ze ktos czasem oszuka i wymieni sam pasek to nie oznacza ze wszyscy tak robia. Uwazam ze generalnie serwisy sa uczciwe i robia seriws jak nalezy,.......................................
................................................ bo przeciez Mazda to Mazda niezaleznie gdzie mieszkasz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6