marta6 napisał(a):Jakie są objawy uszkodzonych wtrysków?
Taka jest diagnoza?
głośna (inna) praca silnika, dymienie, spadek mocy...
www.mazdaspeed.pl
Myslę ze sporo..... chyba ze uzywane ( 1500 zł kpl. )marta6 napisał(a): ile kosztuja wtryski
marta6 napisał(a):teraz pytanie co w takim przypadku zrobic
marta6 napisał(a):pojde do prokuratury złozyc doniesienie o oszustwie
Golf a mazda – mała róznicamagicadm napisał(a):serwis się pomylił
Nic mu nie zrobisz – z tego co piszesz klient wstawił auto do serwisu ( pewnie zapłacił za czesci + robocizne )marta6 napisał(a):dzwonimy do sprzedajacego a on na to ze auto sprzedał 3 miesiace temu i go juz to nie obchodzi
marta6 napisał(a):no tak ale w serwisie przyznali ze oni nie wymieniali zadnego paska.wiec w ksiązeczce jest a w samochodie nie.Ja przeciez nie załoze sprawy serwisowi bo to on nir jest stroną w sprawie dla mnie tylko sprzedający
ale tak naprawde to chodzi mi tez o to jak podchodzi do sprawy jakim jest chamem i prostakiem
mogłby chociaz porozmawiac wyjasnic tą sprawę a nie od razu umywa ręce i rzuca słuchawką
Fakt zle to gosc rozegrał ale cóz sporo jest chamów i buraków.marta6 napisał(a):chodzi mi tez o to jak podchodzi do sprawy jakim jest chamem i prostakiem
Pawnik napisał(a): [CIACH]... i nie wiadomo jakim przebiegiem..
ps. 4 – ten "serwis" też nieźle kręci....
Pawnik napisał(a):Sprawdź przebieg w ASO w komputerowym systemie serwisowym. Jeżlei była jakakolwiek naprawa na gwarancji jest to w systemie i masz datę naprawy i przebieg
Nic na to nie wskazuje ze nie będe .....zdzwonimy się w przyszłym tygodniu.marta6 napisał(a):JAKSA bedziesz w Łodzi 23?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6