Montaż elektr. podgrzewacza paliwa – fotorelacja (GG/GY)
Sagitt, a miałeś już problemy z odpalaniem? W poliftach ten problem rzadziej występuje, bo mamy grzane filtry paliwa. Jak wymienisz filtr przed zimą i nie będziesz lać jakiejś "zupy" do baku (z zaspaniem zalania zimowego paliwa włącznie) to podgrzewacz nie będzie konieczny.
Pozdor Myjk
Z odpalaniem nigdy nie miałem problemu, ale jak wcześniej napisałem kupuje podgrzewać żeby diesel gładziej chodził po odpaleniu, jak siwy napisał "wtryski będą wdzięczne' ,warto zwłaszcza, że aktualnie podgrzewacz ma fajną cenę.
- Od: 5 mar 2011, 17:33
- Auto: Mazda 6 CiTD 121KM GY 2007r.
Czy ktoś z zamawiających dostał już urządzenie? Bo gość ma w sumie wszystkie pozytywne komentarze, ale sprzed ponad roku.
- Od: 28 sty 2011, 13:21
- Auto: Mazda 6 2.0D Exclusive, 121 km, 2003
no ja dostałem jakoś po tyg.---nie jest to podgrzewacz ze zdjęcia.tzn opakowanie jest renault usa,wygląda
na oryginał ,no i brak elementów montażowych(były na zdjęciu).W każdym razie ja zamontowałem ale jak sprawdzić?trzeba czekać na mrozy
na oryginał ,no i brak elementów montażowych(były na zdjęciu).W każdym razie ja zamontowałem ale jak sprawdzić?trzeba czekać na mrozy
Madzia 626 Gf diTd-101 KM 1999 r
czy ktoś jeszcze otrzymał już kompletny zestaw od tego sprzedawcy?
- Od: 20 lip 2012, 11:57
- Auto: MAZDA 6 2.0 136KM 2003r
Koledzy jaki wężyk dokładaliście do podgrzewacza – 8mm czy 10mm i skąd je braliście?? może to być jakiś zwykły wężyk np. przeźroczysty ze zbrojeniem nylonowym? (Pytam zanim się zabiorę za montaż
)
Ile wężyka trzeba dokupić – z 50 cm styknie??
Ile wężyka trzeba dokupić – z 50 cm styknie??