Ok ok...krzych napisał(a):pytal to mowie bo u Ciebie taniej niz w ASO
Ten ze stajni Renault nie robi takich numerów dlatego tylko tej firmy uzywamy ...krzych napisał(a): podobno czasem silikon potrafi sie zluszczyc
www.mazdaspeed.pl
Ok ok...krzych napisał(a):pytal to mowie bo u Ciebie taniej niz w ASO
Ten ze stajni Renault nie robi takich numerów dlatego tylko tej firmy uzywamy ...krzych napisał(a): podobno czasem silikon potrafi sie zluszczyc
Nie bede sie wypowiadał bo uzywam tylko 2 produkty , silikon i DexelieRiki napisał(a):bo Francuskie oleje/smary są najlepsze
konik_kr napisał(a):Jaksa a jaki byś polecał sylikon do uszczelnienia misy
Jaksa napisał(a):krzych napisał:
podobno czasem silikon potrafi sie zluszczyc
Ten ze stajni Renault nie robi takich numerów dlatego tylko tej firmy uzywamy ...
Goodspit napisał(a):masa roboty i koszt ok. 700 zł
Dokładnie do 400 zł z reg. zaworkow. ( uszczelki wtrysków 80 zł ,uszczelka pokr. zaworowej 90 zł )Grzyby napisał(a):Koszt podkładek to ok. 100zł. Robota – 100-200zł. Plus ewentualna nowa uszczelka pod dekiel (też ok. 100zł)
Ja znam tam tylko Goworowskiego ale to ASO i nie wiem ile sobie krzykną za taka usluge .Goodspit napisał(a):A może ktoś zna jakiś serwis godny polecenia operujący też normalnymi cenami gdzieś w trójmieście
Daleko ? Jak byłem młodszy smigałem nad morze tylko po to aby zjesc pyszna rybkę – wyjazd rano , powrót wieczorkiemGoodspit napisał(a):Oj to szkoda że do Jaksy mam tak daleko
Goodspit napisał(a): czy wymienić podkładki pod wtryskami? Co jeszcze zrobić aby zminimalizować zapychanie smoka?
michal33 napisał(a):Smoka jeszcze nie sprawdzał ale ostatnio mu namieniłem że trzeba.
michal33 napisał(a):Jaki przebieg osągają te diesle...czy warto auto z tym przebiegiem kupić.
Auto jest z 2004 roku – ktoś tu cześniej napisał że generalnie graniczny przebieg tego auta to 250-300 tyś km , czy to jest prawda?
JohnnyB napisał(a):Tak czy owak poleca zjecie miski, pracy nie jest dużo, a teraz wiem ża na 3 wymiany mam spokuj, kolejne czyszczenie miski za jakieś 40 kKM.POzdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6