Udało mi się rozwiązać cały egzamin. Zostało ostatnie pytanie, którego nie umiem nigdzie znaleźć... Mianowicie:
Wydatek znamionowy wtryskiwaczy (określić wg koloru obsadek).
Parametry silnika RF5C. (wykresy itp. )
1, 2
Witam kolegów wczoraj moja m6 podłączyłem pod kompa ponieważ ciągle walczę z niedostatkiem mocy i strzałami dymu przy zalanczaniu się turbo postanowiłem sprawdzić ciśnienie na listwie i tak przy obrotach poniżej tysiąca ma około 34 MPa a na maksymalnych dochodzi do 140 czy może.mnie ktoś uświadomić czy te wartości są dobre czy Ne pozdrawiam
1. Były jakieś błędy? Jeśli nie to nie szukaj dziury w całym.. i idź do punktu 2.
2. Dobierz się do przepustnicy przez kolektorem ssącym. Na ośce przepustnicy za pomocą dwóch śrubek jest mocowana okrągła przysłona... sprawdź to.
2. Dobierz się do przepustnicy przez kolektorem ssącym. Na ośce przepustnicy za pomocą dwóch śrubek jest mocowana okrągła przysłona... sprawdź to.
Mandey napisał(a):Udało mi się rozwiązać cały egzamin. Zostało ostatnie pytanie, którego nie umiem nigdzie znaleźć... Mianowicie:
Wydatek znamionowy wtryskiwaczy (określić wg koloru obsadek).
wtryski sa drogi i wydatek przy zakupie szczegolnie nowych jest spory
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
1, 2