Jak wypadają oznaczenia RF5C13H50A, będą pasować do 6stki 136konnej, 2003rok? – Moje wtryski przepadły, stąd te pytanie. pozdrawiam serdecznie, liczę na szybką pomoc.
Ocena wtryskiwaczy (wydruki)
Strona 1 z 1
Witam serdecznie, chciałbym opinii na temat wydruku z testu wtrysków, które planuję kupić na zastępstwo... Zdjęcie zmontowane z 4 różnych wydruków stąd tak to wygląda 
Jak wypadają oznaczenia RF5C13H50A, będą pasować do 6stki 136konnej, 2003rok? – Moje wtryski przepadły, stąd te pytanie. pozdrawiam serdecznie, liczę na szybką pomoc.
- Od: 5 lut 2017, 14:05
- Auto: GY, Sport Vagon 2003rok. 2.0 136km
Ostatni najbardziej odbiega odstaje w przelewie na małym ciśnieniu ale trzeba poczekać na Pana tadziol chyba jako jedyny będzie wstanie to ocenić
.
Natomiast wtryski będą pasować tylko może być problem jeśli mają inny numerek niż kable.
Natomiast wtryski będą pasować tylko może być problem jeśli mają inny numerek niż kable.
Jeśli są różne numery to może być problem z kalibracją ale było kilka przypadków gdzie silnik się skalibrował, osobiście szukałabym tylko kompletu bo same kable ciężko znaleźć a jak już są to cenią "jak za zboże" 
Strona 1 z 1