Witam ponownie,
Mija kolejny miesiąc ale niestety żadnych efektów. Bylem już u elektromechanika. Podlaczyl kompa Stwierdził że błąd jest PO664 – czyli bład solenoidu 100% otwarcia. Następnie zmierzył napięcie na kablach dochodzących do tegoż zaworu i...... nic. Brak napięcia na kablach. Jednak nie był w stanie nic więcej zdiagnozować. Proszę o info w jaki sposób mogę sprawdzić usterkę? Czy jakiś przekaźnik odpowiada za ten zawór? Dokąd biegną wiązki kabla od zaworu? Jakieś rady. Szukam pomocy lub dobrego elektryka w Poznaniu. (nie za drogiego). Myślę że jest tu paru mądrych którzy byliby w stanie mi pomóc i jak widzę jeszcze kilku osobom które mają podobny problem.
Dzięki pozdrawiam
Dźwięk podczas przyspieszania
1, 2
napisz do "maxkls´a"
od tobie podpowie gdzie co jest..
pozdr
E.
od tobie podpowie gdzie co jest..
pozdr
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Od kilku dni mazda wydaje dziwny dzwięk podczas przyśpieszania, na biegu jałowym również. Wydaje mi się że jest to dziura w intelcoolerze lecz nie mam pewności. Prosze o pomoc w ustaleniu problemu.
-
Siksu
1, 2