Jaksa napisał(a):nie ukrywam ze rozmowy z kolegami z Warszawskich ASO's
Niemożliwe, Tomek nie wie? hihihih
www.mazdaspeed.pl
Grześkowiak85 napisał(a):ukazała mi się poducha na 3 śróbach,z których jedna nibyła dokręcona jakieś(jakieś 2 centymetry luzu)
Wibracje znikły po dokręceniu
magicadm napisał(a):Grześkowiak85 napisał(a):Tylko dorwać tego idiotę,który tam grzebał i nidokręcił.
Kurcze, dywersant się trafił![]()
Grzyby napisał(a):Dobrze wiedzieć – zmienię w temacie
zdzich44 napisał(a):Na pewno nie masz z tym nic wspólnego? Te padające dwumasówki to Twoja działka
No własnie nie ..... mówi ze przesadzam z tymi wibracjami.....powiedział abym olał spraweMyjk napisał(a):Niemożliwe, Tomek nie wie?
Mam na stanie taką ( jak wiesz ) ale nie chce tego silnika , za to zonka jest cała w skowronkach .....i niech tak zostanieMyjk napisał(a):Trzeba było sobie kupić M6 w benzynie
Grześkowiak85 napisał(a):Odkręciłem zbiornik do spryskiwacza i ukazała mi się poducha na 3 śróbach,z których jedna nibyła dokręcona jakieś(jakieś 2 centymetry luzu)
Wibracje znikły po dokręceniu .
Tylko dorwać tego idiotę,który tam grzebał i nidokręcił.
Dokładnie tak jak piszesz....xANDy napisał(a):Prawdopodobnie przy zmianie paska rozrządu (trzeba zdjąć w ogóle tę poduchę
przemek_bsi napisał(a):Czy wibrację w zakresie ok 900 obr.,mogą być spowodowane uszkodzoną poduszką. Od niedawna w moim aucie w tym zakresie mam dosyć moce wibracje. Wystarczy minimalnie zwiększyć obroty i wszystko wraca do normy.
Ramirez napisał(a):Może to kwestia mrozów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6