marcin-k napisał(a):W poniedziałek postaram się więcej dowiedzieć
Any news?
www.mazdaspeed.pl
marcin-k napisał(a):W poniedziałek postaram się więcej dowiedzieć
Myjk napisał(a):WTF? A miało być tak pięknie, i co się stało?
krzych napisał(a):Spokojnie, bedzie Pan zadowolony W ten weekend beda wstepne pomiary
gorylla napisał(a):choć była już jakaś szansa wyprostowania krętych dróg.
gorylla napisał(a):O, literat się znalazł! Tylko obejrzałeś film, czy udało ci się też przeczytać całość i zanotować tą cenną paremię
– czy Ten pan ma coś ciekawego do powiedzenia, czy tylko potrafi szukać zaczepki? Ja miałem coś do powiedzenia, chociaż nie przypadło to kilku forumowiczom do gustu, ale przynajmniej wiem czemu i mogę zrozumieć. Ale tu ...
Poczytajcie lepiej chwilowe wskazania komputera. Będzie z tego więcej pożytku. Pomyliłem się co do przydatności tego forum w tym wątku co do mojego problemu. Szukałem nomalnych ludzi z normalnymi problemami, a znalazłem sadomasochistów, fanatyków. Howgh!
gorylla napisał(a):Cały czas uważam, że skoro według Mazdy filtr DPF miał być całkowicie bezproblemowy i niezauważalny w swojej pracy, to powinniśmy się nim nie przejmować
krzych napisał(a):Teraz wiem i nie stygnie za cholere na swiatlach – to jakies pomowienia wobec Madzi![]()
gorylla napisał(a): amorki 80%
gorylla napisał(a): Otóż mam pytanie do czytających ten wątek- jak wielu z was- użytkowników DPF-ów wpatruje się we wskaźnik chwilowego zużycia, a także verte- jak wielu tego nie robi.
mr_t napisał(a):krzych napisał(a):Teraz wiem i nie stygnie za cholere na swiatlach – to jakies pomowienia wobec Madzi![]()
Tu nie chodzi o stygnięcie silnika, ale filtra DPF. Temperatura na wskaźniku to temperatura płynu w układzie chłodzenia, a temperatura silnika to całkiem inna sprawa, a temperatura filtra DPF to jeszcze inna sprawa.
gorylla napisał(a):Mazda sama tak pisze w ulotkach o DPF, więc nie rozumiem twoich ni z gruszki ni z pietruszki sugestii o rozbieganiu silnika
krzysztof1964 napisał(a):Dodam ze sama kontrolka DPF jako taka oznacza ogólnie awarię w układzie wydechowym
Myjk napisał(a):Szkoda, że nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, dlaczego przybywanie mieszanki olejowej
to problem tylko i wyłącznie Mazdy, podczas gdy wiele (wszystkie liczące się) firm stosuje DPF/FAP...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6