Witam!
Jestem nowym użytkownikiem wiec prosze o wyrozumiałość:) Wlasnie kupilem mazde 6 2005r, niestety bez cd oraz z manualna klima. Chcialem sie zapytac czy jest mozliwosc podlaczenia oryginalnego radia oraz zamiane na klimatronik? Przeczytalem na forum ze jezeli chodzi o radio to wystarczy tylko kupic panel z ori radiem i podpiac, czy to prawda? A czy jest mozliwosc przerobienia klimy manualnej na automatyczna? Czy jak kupie panel z radiem i automatyczna klima to da sie to podlaczyc zeby klima dzialala? Wystarczy panel i jakas dodatkowa wiazka do klimy, czy potrzebne sa powazniejsze przeróbki? Jakie sa tego koszty? Serdecznie dzieki za pomoc!!! Pozdrawiam!
montaż cd oraz przeróbka klimy
Strona 1 z 1
Witam kolegę i proszę u uzupełnienie profilu
–> GG/GY
–> GG/GY
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Witam!
Na razie nie moge jeszcze uzupelnic bo nie wiem:) Madzia dopiero do mnie jedzie z belgii bedzie dzisiaj o 21:) Wiemn z opisu ze nie ma radia, a klima jest manualna..... Moze mi ktos pomoc z tym co pisalem wczesniej?
Na razie nie moge jeszcze uzupelnic bo nie wiem:) Madzia dopiero do mnie jedzie z belgii bedzie dzisiaj o 21:) Wiemn z opisu ze nie ma radia, a klima jest manualna..... Moze mi ktos pomoc z tym co pisalem wczesniej?
- Od: 17 maja 2010, 18:00
- Auto: Mazda 6 SPORT 2.0 EXCLUSIVE CiTD 2004
Strona 1 z 1