Witam
Zna ktoś w Wawie dobry warsztat który uszczelni klime w Maździe 6?
Podobno 2 przewody puzczają.... a w serwisie Mazdy zycza sobie koszmarne pieniadze (oni wymieniaja przewody – nie łatają)
Z góry Dzieki
Pawels
Uszczelnienie klimatyzacji w Mazda 6
Strona 1 z 1
Witam! Miałem ten sam problem, jeśli to pomoże to najczęściej te nieszczelności występują przy rurkach wychodzących z chłodnicy klimy tj. patrząc od przodu samochodu rurki wychodzą z prawej strony chłodnicy i poźniej z boku przymocowane są za pomocą stalowej blaszki i w tym miejscu najcześciej się albo przecierają albo korodują.. najlepiej kupić używki rurki i dać przy okazji nowe oringi.
- Od: 31 mar 2009, 22:14
- Auto: Mazda5 Sport 2.3i 166KM A/T 2006
kixi4 napisał(a):najczęściej te nieszczelności występują przy rurkach wychodzących z chłodnicy klimy tj. patrząc od przodu samochodu rurki wychodzą z prawej strony chłodnicy i poźniej z boku przymocowane są za pomocą stalowej blaszki i w tym miejscu najcześciej się albo przecierają albo korodują
nie o to chodzi ...
Właśnie, Jarku – robisz serwis klimy w przypadku takich problemów? Ewentualnie mogę polecić chłopaków na Staniewickiej 2 (koło Odrowąża), robiłem u nich w zeszłym roku rurki w Protege'u.
Robię ale nie łatam przewodów , wiem o ktorym przewodzie mowa ( jest dosc drogi mam go na stanie 280 zł jak dobrze pamietam )Globy napisał(a):Właśnie, Jarku – robisz serwis klimy
Dokładnie , znam te firme i tez polecam.Globy napisał(a):Ewentualnie mogę polecić chłopaków na Staniewickiej 2
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja miałem przyjemność
wymieniać taką rurkę u Jaksy i jak do tej pory śmiga aż miło,
a na dworze upał.....
a na dworze upał.....
"Człowiek jest wielki, nie przez to co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi."– Karol Wojtyła
- Od: 5 lut 2009, 16:07
- Auto: Mazda 6 CiTD GY 06r.
Strona 1 z 1