Witam.
Mam M6 (przedlift)anglika i tylko prawy fotel (tj.kierowcy)z pełną elektryką.Chciałbym taki sam dla pasażera i teraz czy jest możliwa wymiana i bezproblemowe podłączenie fotela z auta o prawostronnym ruchu jazdy(np z PL zeby )?Jak czasami siadam na miejscu pasażera to dopiero czuć tą różnicę.Ani nie można go obniżyć nie mówiąc o innych naprawdę przydatnych ustawieniach i regulacjach.Ile taki fotel kosztuję (wersja Sport-skóra itd)?
.Z góry dzięki za wszelkie info w tym temacie.
Wymiana fotela przedniego
Strona 1 z 1
indorr napisał(a):prawy fotel (tj.kierowcy)z pełną elektryką.Chciałbym taki sam dla pasażera i teraz czy jest możliwa wymiana Ile taki fotel kosztuję (wersja Sport-skóra itd)?
wymiana jest mozliwa i do tego b. prosta,
tylko czujnika zapiecia pasow nie podlaczaj!!!
,
a sam fotel kosztuje na pewno sporo
bo kto tobie sprzeda sam fotel
do tego skorzany za psie pieniadze?
powodzenia
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Taki fotel jest aktualnie na allegro
http://www.allegro.pl/item610550012_maz ... letny.html

-
jerry73
Fakt faktem może i psie pieniądze ale z daleka widać że jakiś taki zniszczony.Ale koleś co wystawia na pewno swojej Mazdy nie rozebrał na części -już się o tym rozpisałem w temacie skradzionej czarnej Mazdy.
Poczekam do przyjazdu do PL to się pokręcę za takim.Teraz ściągać tutaj-a niech coś będzie nie tak z elektryką,cokolwiek.Ale cena fajna
Poczekam do przyjazdu do PL to się pokręcę za takim.Teraz ściągać tutaj-a niech coś będzie nie tak z elektryką,cokolwiek.Ale cena fajna
- Od: 21 kwi 2009, 21:24
- Auto: Mazda 6 2005r 2.0tdi Sport
Enduro napisał(a):wymiana jest mozliwa i do tego b. prosta,
tylko czujnika zapiecia pasow nie podlaczaj!!
No nie wiem czy do konca taka prosta..a co z mata obecnosci pasazera?
Ja u sieibie musialem sie pobawic w tapicera przy zmianie fotela z poliftowej szostki, a jak chcesz miec na miejscu pasazera fotel kierowcy musisz zamontowac od nowa mate wykrywajaca pasazera..
pozdro
varick napisał(a):Enduro napisał(a):wymiana jest mozliwa i do tego b. prosta,
tylko czujnika zapiecia pasow nie podlaczaj!!
No nie wiem czy do konca taka prosta..a co z mata obecnosci pasazera?
Ja u sieibie musialem sie pobawic w tapicera przy zmianie fotela z poliftowej szostki, a jak chcesz miec na miejscu pasazera fotel kierowcy musisz zamontowac od nowa mate wykrywajaca pasazera..
pozdro
po demontazu tapicerki no i skory odkleisz mate
i ja przykleisz do drugiego fotela,
a potem montaz i do auta
pozdr
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Witam czy jest moze ktos kto demontował skórzane poszycie z fotela mazdy 6 przed liftem??? Mój problem wygląda tak: padło mi sterowanie elektryczne, udało mi się kupić fotel tylko muszę przeżucić tapicerkę ze swojego starego ale uszkodzonego fotela na ten "nowy " Mam problem ze zdjęciem uchwytów na zagłówek. Niech mi ktoś pomoże....
- Od: 26 lis 2009, 15:06
- Auto: Mazdz 6 2005 r
Borewicz napisał(a):To co tu jest głoszone nie do końca jest to zgodne z rzeczywistością. Nie wszystko pasuje i nie da się tak po prostu po przełączać wtyczek. Warto więc to sprostować.
bo trzeba je przerobic lub w przypadku takiego fotela kierowcy nalezy wykonac rownolegle podlaczenia do wtyczek.
pozdr.
E
Strona 1 z 1