Wskazania licznika kilometrów
Strona 1 z 1
Czy ktos zna sposob na sprawdzenie czy poprzedni wlasciciel nie grzebal przy liczniku.Wiem ze profesjonalne firmy cofaja tak ze nawet po podpieciu pod kompa nie mozna niczego wykryc --a moze jednak da sie to sprawdzic???? Nic na ten temat nie moge znalezc na forum.
Ostatnio edytowano 17 wrz 2008, 15:52 przez herci62, łącznie edytowano 1 raz
leszek-sroka napisał(a):Czy ktos zna sposob na sprawdzenie czy popszedni wlasciciel nie grzebal przy liczniku
nie ma takiego sposobu – jedyny sposób weryfikacji to sprawdzenie w ASO w którym auto było dotychczas serwisowane.
Ogladalem ostatnio program z ukrytej kamery o cofaniu licznikow. Nie ma szans na wykrycie chyba ze
zostaje tylko ta mozliwosc.
Grzyby napisał(a):to sprawdzenie w ASO w którym auto było dotychczas serwisowane.
zostaje tylko ta mozliwosc.
-
Gość
Nie ma sie do czego przyczepic w mojej Magdzie zastanowilo mnie tylko ze w pierwszych dwoch latach wlasciciel robil srednio 35000 rocznie a w trzecim tylko 9000--no ale nie bede sie zadreczal --- moze i lepiej ze nie mozna sprawdzic. Dzieki serdeczne...
Podobno można wodą święconą pokropić szybkę od licznika. Jak nie wypali dziur, to znaczy, że nie kręcono.
U mnie nie wypaliło
U mnie nie wypaliło
Grzegorz Strzałkowski
Strona 1 z 1