Jak podłączyć oryginalny wzmacniacz z systemem bose
Strona 1 z 1
Witam! Jakiś czas temu mój brat kupił 6-tkę z Holandii z której ktoś wymontował system bose który był w kole zapasowym przez co radio bardzo cicho gra. Radio jest na 100% sprawne i głośniki również bo było sprawdzane. Wzmak został zakupiony ale ni hu hu nie mam pojęcia jak to podłączyć.Gniazdo do samego subwoofera jest w bagażniku ale nie mogę znaleźć wtyczki do samego wzmaka. Proszę o pomoc bo nie mamy już na to siły. Pozdrawiam.
- Od: 19 paź 2016, 19:04
- Auto: Mazda 3 BK SkyActiv 2004
Właśnie o to chodzi że,tam nie ma żadnych kabli oprócz podgrzewania foteli i poduszek .MariuszTG napisał(a):Oryginalnie wzmacniacz z BOSE znajduje się pod siedzeniem pasażera – tam szukaj wtyczek do wzmacniacza.
- Od: 19 paź 2016, 19:04
- Auto: Mazda 3 BK SkyActiv 2004
Nie wiem o jakim aucie piszemy bo dział jest m6 a kolega w opisie ma m3.
Dla m6 przed liftem
Jeśli gra ale cicho to znaczy że ktoś przerobił instalację. Usunął odcinek instalacji od kostki konfigurującej do wzmacniacza. Tak wnioskuję skoro nie możesz znaleźć wtyczki do wzmacniacza (ma być pod fotelem pasażera)
Gdzie tą przeróbkę zrobił nie wiadomo. Trzeba iść po kablach.
Pierwsze miejsce gdzie ja bym to zrobił (oprócz miejsca pod fotelem pasażera) to kostka konfigurująca bose/non bose. Kostka ta znajduje się za plastikiem przy stopach pasażera (początek nakładki progu).
Dla m6 przed liftem
Jeśli gra ale cicho to znaczy że ktoś przerobił instalację. Usunął odcinek instalacji od kostki konfigurującej do wzmacniacza. Tak wnioskuję skoro nie możesz znaleźć wtyczki do wzmacniacza (ma być pod fotelem pasażera)
Gdzie tą przeróbkę zrobił nie wiadomo. Trzeba iść po kablach.
Pierwsze miejsce gdzie ja bym to zrobił (oprócz miejsca pod fotelem pasażera) to kostka konfigurująca bose/non bose. Kostka ta znajduje się za plastikiem przy stopach pasażera (początek nakładki progu).
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Mam jedno pytanie . Mazda 6 rocznik 2003 , fabryczny zestaw BOSE . Moje pytanie , jeśli zdemontuję ten wzmacniacz który jest pod prawym siedzeniem to włączając radio będzie dzwięk w głośnikach czy nie ?
Strona 1 z 1