Uchwyt wewnętrzny klapy
Strona 1 z 1
Panowie, mala prośba. Gdyby ktoś miał namiar gdzie mozna dostać uchwyt wewnętrzny tylnej klapy ( GG, Hatchback) to byłbym wdzięczny? To ten uchwyt który znajduje się po otworzeniu klapy z prawej wewnętrznej strony. Z tego co widzę to powinien on również przytrzymywać plastikową osłonę. Nigdzie nie mogę znaleźć używki lub zamiennika.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Tak, o coś takiego tylko do modelu GG w Hatchbacku, jeśli oczywiście to ma znaczenie?
Gdyby to było takie proste, to pewnie bym to zrobił. U mnie w okolicy nie ma konkretnego szrotu, a jechać z 100-150km za elementem który kosztuje 25zł to nieopłacalne. Znalazłem w necie, ale wszystkie od modelu GH. Nie wiem czy ten element pasuje również do GG? A może ktoś z Was móglby chociaż orientacyjnie zmierzyć, jakie wymiary ma ten uchwyt lub wnęka, bo możliwe że by go dopasował również do mojego modelu?
Dzięki Panowie. Macie chyba rację że ten uchwyt jest uniwersalny i też pasuje do Mazdy I. Jest parę miejsc w których mozna zamowić, więc temat do zamknięcia. Jeszcze raz wielkie dzięki koledzy.
Strona 1 z 1