Mazda 6 Lift czy też gnije?
Strona 1 z 1
Panowie zastanawiam się nad kupnem szóstki po lifcie albo 2006 albo 2007 rok w benzynie 2.0 i znalazłem na tym forum tematy na temat rdzy w tym aucie ale wszystko jest raczej z przed liftu.Moje pytanie jak jest w tym aucie po face liftingu na ile to zostało poprawione i jeśli tak to jak bardzo czy zdarzają się juz komuś jakieś ogniska rdzy itp?
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
Toś mnie kolego teraz pocieszył,bo auto jest rewelacyjne pod karzdym względem tylko ta rdza
Jeśli ma ktoś problemy z Madzą po lifcie z ruda mógł by wstawić jakieś foto?
Jeśli ma ktoś problemy z Madzą po lifcie z ruda mógł by wstawić jakieś foto?
mmarcis4 napisał(a):Toś mnie kolego teraz pocieszył,bo auto jest rewelacyjne pod karzdym względem tylko ta rdza Jeśli ma ktoś problemy z Madzą po lifcie z ruda mógł by wstawić jakieś foto?
i ja mam ten sam problem, zostać przy starej 626, kupić M6 i się mordować, a może pójść w inną markę, audi?
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Wlasnie ja tez zastanawiam sie albo nas M6 albo nad Audi A3 tylko ze japonskie to japonskie duzo lepiej wyposarzone.Ogolnie bardzo podoba mi sie Mazda a mam Dwa Nissany w domu i sa swietne.
mmarcis4 napisał(a):znalazłem na tym forum tematy na temat rdzy w tym aucie ale wszystko jest raczej z przed liftu
skoro znalazłeś odpowiedni temat, to po prostu dopisz się do niego
Proszę o zapoznanie się z zasadami obowiązującymi na forum:
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...
wątek zamykam
Strona 1 z 1