Przy otwieraniu drzwi z pilota aby otworzyć wszystki emusze nacisnać przycisk 2 x . ( za pierwszym razem drzwi kierowcy za drugim reszta )
Czy da się tak przeprogramować aby otwierały się wszystkie przy pierwszym naciśnięciu ?
Pytam bo alarm mi świruje jak nacisnę przycisk raz za razem.
Otwieranie drzwi z pilota.
Strona 1 z 1
Na temat dwustrefowego otwierania drzwi była już mowa. Masz Mazdę z US, a tam to po prostu jest wymogiem. Jedynie wymiana sterownika na Europe by rozwiązała problem.
Musisz nauczyć się z tym żyć. Wydaje mi się że drugą strefę można otworzyć w czasie 5 sek po otworzeniu pierwszej. Moja rada jest taka jak otwierasz auto to wciśnij przycisk pilota raz odczekaj troszkę aż kierunki wykonają pełen cykl i wciśnij przycisk drugi raz, powinno być ok
Musisz nauczyć się z tym żyć. Wydaje mi się że drugą strefę można otworzyć w czasie 5 sek po otworzeniu pierwszej. Moja rada jest taka jak otwierasz auto to wciśnij przycisk pilota raz odczekaj troszkę aż kierunki wykonają pełen cykl i wciśnij przycisk drugi raz, powinno być ok
Po swojemu odkrywam to co już odkryte.
Strona 1 z 1