alarm do M6
Strona 1 z 1
Kluczyk nie jest po prostu namagnesowany, a kostka immo to nie tylko kostka ktora jest wedlug niektorych namagnesowana. Musi byc w kluczyku, tylko go musisz otworzyc.
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Aro_2006 napisał(a):I jaki alarm byście polecili.
A w jakim celu alarm? Jeśli pod ubezpieczyciela to jakikolwiek najtańszy żeby miał certyfikat, w celu zabezpieczenia, odpuść sobie alarm. Wiem co pisze miałem w poprzedniej 6 (tej z avatarku) wypasiony alarm z odcinakmi cudami zamontowany przez profesjonalistę i bynajmniej nie uchroniło jej to przez kradzieżą, w obecnej mam niestandardowe zabezpieczenie (z przyczyn oczywistych nie będę pisał jakie na forum) i próbowali ją już ukraść, tyle że im nie udało się.
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Strona 1 z 1