Wymiana przednich prawych drzwi
Strona 1 z 1
Ostatnio miałem stłuczkę moją Mazdą rocznik 2004 benzyna sedan. Teraz muszę wymienić prawe przednie drzwi, prawy próg oraz prawy przedni błotnik. Chciałbym się dowiedzieć czy do mojej Mazdy sedan będą pasować ww części karoserii od Mazdy "Anglika " Hatchback lub Combi.Drugie pytanie to czy po przełożenie drzwi od "anglika" nie będzie problemów z sterowaniem szyb oraz lusterek.
- Od: 14 cze 2011, 20:16
- Auto: mazda 6 2004
2.o benzyna
pantoketon napisał(a):Teraz muszę wymienić prawe przednie drzwi, prawy próg oraz prawy przedni błotnik. Chciałbym się dowiedzieć czy do mojej Mazdy sedan będą pasować ww części karoserii od Mazdy "Anglika " Hatchback lub Combi
powinny... ale niech ktos, kto zajmuje sie blacharka to potwierdzi...
pantoketon napisał(a):Drugie pytanie to czy po przełożenie drzwi od "anglika" nie będzie problemów z sterowaniem szyb oraz lusterek.
ja bym przelozyl "stare" wiazki kabli do "nowych" drzwi, poniewaz jest to anglik...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
blacha na 100% ta sama!
co do kabli to raczej nie, ale po odpieciu wtyki w slupku przednim porownac mozesz i posprawdzac kolorami.
pozdr.E
co do kabli to raczej nie, ale po odpieciu wtyki w slupku przednim porownac mozesz i posprawdzac kolorami.
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Witam mam mazde 6 hb i sam robilem przekładkę drzwi przednie i tylne od strony kierowcy kupilem angliki i wszystko pasowalo... co do tylnik to tylko przelozylem tapicerke co do przednich kolego to wszystko zamek wiązkę kabli itp w2izka nie bedzie ci pasowala bo nie masz tam zamka:) a u nas jest:) przeloz godzina roboty do 1,5:) na spokojnie......
- Od: 31 gru 2010, 18:35
- Auto: Mazda 6 1,8 2003
Ja przelozylem z anglika po lifcie narazie lewe tylne i zamek cos nie pasuje bo obciera dolem i wyprofilowanie na nadkole odstaje od nadwozia jakies 2mm.
Co tu robić?
Co tu robić?
Strona 1 z 1