qzym napisał(a):Absolutnie nie narzekam, navi śmiga bez problema-mam Automapę oraz Destinatora. Towarzystwo w aucie podczas podrózy ogląda filmy(navi działa w tle, więc komunikaty idą).
Naprawdę spisuje się nieżle.
Tez tego uzywalem. iGo, Automapa, Mio, Polnav i inne programy mi dzialaly no ale po ostatnich zmianach w systemie GPS przez tydzien nie lapalo pozycji i potem zle odczytuje czas i date z satelit GPS (ten sam problem co z gps-ami LARK), wymaga nowego firmware ale nie dostaniesz go od chinczykow.
Jakos dzwieku slaba ale zostaje przeciez oryginalne radio do sluchania muzyki.
Navi owszem dziala w tle, mozna sluchac komunikatow glosowych i ogladac film czy sluchac muzy ale odwrotnie nie da rady, nie wiem dlaczego. Jak przelaczasz na nawigacje to wylacza DVD/CD. Monitor z tylu zainstalowalem ale nie moge miec mapy na ekranie z przodu i filmu na tyle. Jak chce zobaczyc mape to wylacza film czy muzyke, jak wrzuce wsteczny to wtedy obraz z kamery tez wylacza film czy muzyke ale pokazuje sie na przednim i [jakim?] ekranie. Czy innym tez tak to dziala? Dwustrefowosc w jedna strone tylko?
Zaleta jest to, ze mozna uzywac prawie kazdego oprogramowania GPS na tym urzadzeniu a i WinCE mozna shakowac i miec taki niby carPC.