Jesza napisał(a):ze złośliwościami i uszczypliwymi uwagami kolegi rafusmaximus nie będę polemizował,
ponieważ takie pyskówki prowadzą donikąd
hola hola, a co zrobiłeś ignorancie dalej, poniżej tego zdania – POLEMIZOWAŁEŚ... i jakimi złośliwościami i uszczypliwymi uwagami??? Pierwszy zacząłeś, to teraz przynajmniej z godnością przyjmij krytykę, a nie wciskasz kity, że ktos jest złośliwy czy uszczypliwy, jakbys w ogóle nie pamietał, kto tu kogo obraził... Myślisz, że możesz tak sobie z buciorami wchodzić i infantylnie komentować ni stąd ni zowąd post sprzed 9 miesięcy, wyzywać od "bezładów" i "wyglądu do

" czyjąś pracę, bo masz taki kaprys, samemu nic nie prezentując i ujdzie ci to płazem? U MNIE? Nie dość, że adresatów pomyliłeś, to dodatkowo jeszcze forum... To nie sympatia, czy PLfoto, żeby w ten sposób komentować zdjecia...
Jesza napisał(a):chcesz być złośliwy to Twoja sprawa, ja oceniłem tylko montaż radia w samochodzie. Tobie jest wygodnie to się cieszę, a że wygląda do du... to już inna sprawa
Chciałbyś

Już ci raz mówiłem kartoflu, że to nie jest temat "Oceniamy zamontowanie CB radia", a
"Gdzie zamontowac CB radio?", inna sprawa i też to już raz mówiłem, iż nie interesuje mnie twoje zdanie i dodatkowo "zacne" rady namawiające, jak się teraz okazuje po poście powyżej, do rozbebeszenia połowy samochodu, a może i rozcinania co niektórych elementów wnętrza...
Jesza napisał(a):bez ingerencji w auto nie da się zamontować radia zgodnie z tym co napisałem
90% samochodów ma przyczepione do tunelu bocznego i w związku z tym to nie jest żaden
pomysł na montaż
Tak naprawdę, to nic nie napisałeś oprócz pustych sloganów i rzecz jasna obrażania mojej pracy (mniejszej czy większej, nieistotne, ale zawsze pracy, do tego jak wspomniałem wcześniej przemyślanej) i kto ci powiedział, że jedynie twoja wizja jest ta właściwa? Przecież już ci mówiłem w innym poście, że twoje 3 cechy zamontowania radia wykluczają się wzajemnie w M6, a na pewno funkcjonalność radia z jego ukryciem... no tak, ale wg twojego mniemania tylko ty masz rację, a to co na tunelu środkowym, z boku przyczepione jest po prostu do

Masz tupet, żeby jeszcze był połączony z poprawnym rozumowaniem, to nawet bym sie nie dziwił...
Jesza napisał(a):takiego jak ma rafusmaximus tam nie da się umieścić i zapewne wiele innych (że są różnych wymiarów zauważyłem już dawno jakby tez z rwm / ldz / waw nie wiedział)
Nie zauważyłeś, bo inaczej byś nie pisał pod moim adresem tych bredni wiedząc, że Uniden PC78LTW ma takie wymiary jakie ma i w innym miejscu w M6 niż tunel środkowy, z boku, nie może sie znaleźć...
Teraz już powinieneś wiedzieć dlaczego czepianie się mojego montażu było totalnie chybione i niepotrzebne...
Jesza napisał(a):ja jednak trochę porzeźbię i pokażę zdjęcia niech rafusmaximus się wyżywa
ja nie mam tak "pomerdanego myślenia" jak ty, żeby to robić... po prostu wiem do czego służy ten temat, w odróżnieniu od ciebie... Część pomysłów jakie w tym temacie są opisane może mi nie odpowiadać, ale na tyle jeszcze myślę i mam szacunku do innych, że nikogo nie obrażałem, nie obrażam i nie zamierzam obrażać z tego powodu, ba! nawet nie zamierzam zwracać uwagi, że może źle zrobił, tak jak robisz to ty w taki, a nie inny sposób. Konstruktywna uwaga jest jak najbardziej wskazana, ale bez sarkazmu i niepotrzebnych dywagacji, o czym ty chyba zapomniałeś...