skubiszek napisał(a):dla mnie zdecydowanie lepiej opcja nr 1- wyglądają prawie jakby były montowane fabrycznie
tak, ja tez wspieram ten wariant
E.
www.mazdaspeed.pl
skubiszek napisał(a):dla mnie zdecydowanie lepiej opcja nr 1- wyglądają prawie jakby były montowane fabrycznie
sniper napisał(a):skoro temat już odgrzany to zapytam...
W reflektorze mam zaslepione miejsca na soczewki przeciwmglowe. Chciałbym w to miejsce wrzucić zestaw okrągłych lampek dziennych.
np takich:http://allegro.pl/hella-swiatla-dzienne-led-lampy-krakow-i1606983205.html
czy wie ktoś może jaka srednica tam wejdzie?... dostęp do tego miejsca jest koszmarny więc nie obędzie się bez wyciągniecia reflektorow a nie chciałbym tego robić dwa razy.
timmy666 napisał(a):...
Czy zaślepki z polifta weszłyby do przedlifta bo lipa ciąć te kratki a w tych poliftowych jest ładnie podzielone tylko wystarczy włożyć światełka i przymocować.
...
Enduro napisał(a):timmy666 napisał(a):...
Czy zaślepki z polifta weszłyby do przedlifta bo lipa ciąć te kratki a w tych poliftowych jest ładnie podzielone tylko wystarczy włożyć światełka i przymocować.
...
to absolutnie inne wymiarowo i kształowo zaslepki,i moze byc tez sporym problemem kształ zderzaków, bo wg. mnie mają lekko inny kąt nachylenia/załamania..
no ale ktoś sprytny, o rozbudowanym pomyślunku i doświadczeniu na pewno je tam bez profanacji auta zamontuje..
pozdr.E
dobrzyn22 napisał(a): czy tak jeden z wlotów powietrza jest zaślepiony i trzeba wycinać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6