Grzyby napisał(a):Więc jesli ktoś mógłby napisać konkretnie to byłbym wdzięczny
ja tez oczekuje na dopowiedz i bede wdzieczny
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):guzik prawda – było kawałek tu, kawałek tam ale nie wszystko
Pawnik napisał(a):Grzyby, jak jesteś u Jaksy, to On Ci pokaże swój zestaw w Szóstce
Pawnik napisał(a):Z przodu dodane 2 wysokotonowce
quzio napisał(a):W którym miejscu zamocowałeś wysokotonowce?
quzio napisał(a):Pawnik napisał(a):Z przodu dodane 2 wysokotonowce
Czy te tweetery dodałeś do fabrycznych głośników w drzwiach wykorzystując istniejącą instalacje, kable?
W którym miejscu zamocowałeś wysokotonowce?
Grzyby napisał(a):Wreszcie jakiś konkret
Mógłbyś jeszcze napisać co tam masz wsadzone konkretnie?
Jakie gwizdki, model suba, adapter ?
Jak wypada całość w porównaniu z dźwiękiem przed zabiegiem?
I mimo wszystko prosiłbym jeszcze (jak ktoś wie) o info co podpiąć jako wzmacniacz przez adapter/lub bez niego (generalnie o odpowiedzi na moje pytania z poprzedniej strony
tom79 napisał(a):ok, wreszcie konkret a powiedzcie mi jakie glosniki mieszcza sie w przednie drzwi i [jakie?] drzwi chodzi o wymiar i impedancje i czy tylko podpinam pod wzmaka basiatko w bagazniku czy wszystkie glosniki??
a wzmak to tenhttp://www.allegro.pl/item340587629_sub ... fv_gwar_24
mce.html
Grzyby napisał(a):Istniejące głośniki podpinamy do wyjścia wzmacniacza.
Grzyby napisał(a):Czy będą działały wszystkie regulacje dostępne w radiu fabrycznym?
Balans/przód-tył niskie/średnie/wysokie ?
Grzyby napisał(a):to nie wzmacniacz a sub ze wzmacniaczem i podpinasz go pod przednie głosniki przez adapter
tom79 napisał(a):mowiles ze sie nie znasz
tom79 napisał(a):interesuje mnie czy pod drugi wzmak podpinamy basiatko w bagazniczku czy wszystko pod jeden wzmak
Pawnik napisał(a):adapter RCA nie jest ponoć najlepszym rozwiązaniem dla wzmacniacza
tom79 napisał(a):akie glosniki mieszcza sie w przednie drzwi i [jakie?] drzwi chodzi o wymiar i impedancje
tom79 napisał(a):czy tylko podpinam pod wzmaka basiatko w bagazniku czy wszystkie glosniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6