Lorento napisał(a):real_yeti napisał(a):lodówke jak trzeba
chyba turystyczną.....
no chyba nie o zwyklej myslales

www.mazdaspeed.pl
Lorento napisał(a):real_yeti napisał(a):lodówke jak trzeba
chyba turystyczną.....
timmy666 napisał(a):Tylko ,że rozmawialiśmy w tym konkretnym przypadku o pojemności do rolety ,a nie nad roletę
Magoor napisał(a):Ja wybrałem kombi, bo często w lecie daleko w trasie używam tyłu jako sypialni i to na 2 osoby. Tylko przyciemnić szybki i problemu nie ma.
Myjk napisał(a):TV 42" + pudełko = problem. Wszedł jednak na styk na tylne siedzenia – do bagażnika naturalnie nie było mowy, gdyż MUSIAŁ stać w pionie. W kombi pewnie wszedłby na "pakę", ale dopiero po złożeniu tylnych siedzeń (?). W sumie zmierzę dzisiaj z ciekawości to pudło i sprawdzę czy wlazłby na pakę.
Myjk napisał(a):Ale w pionie wszedł czy na płasko?
daniel2505 napisał(a):forex napisał(a):
ja dodal bym tylko jeszcze ze kombi sie gorzej prowadzi – zwlaszcza w zakretach...
No masz rację przecież kombi to już prawie ciężarówka więc MUSI się gorzej prowadzić. No i ta o promil gorsza sztywność nadwozia też swoje robi sam zachodzę w głowę dlaczego audi zrobiło S6 najpierw w wersji Avant. Pewnie inżynierowie nie wiedzieli że "kombi gorzej się prowadzi". No i prędkość maksymalna mniejsza w kombi o chyba 2km/h od sedana też jest znacząca. Sorry Panowie ale nie toleruję bzdurTo pytanie z tematu w ogóle przypomina mi początek dyskusji o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy. To na jaki rodzaj nadwozia każdy z nas się decyduje zależy od konkretnych potrzeb i najłatwiej zweryfikować tę potrzebę podczas jazdy próbnej. Osobiście od kilku ładnych lat jeżdżę tylko kombiakami i bardzo sobie cenie ten rodzaj nadwozia. Po pierwsze nie rozumiem co to znaczy " na darmo wozić powietrze" MI to powietrze zupełnie nie przeszkadza, nie powoduje żadnych dodatkowych kosztów, może tylko małe niedogodności związane z muszę przyznać zwiększoną głośnością wewnątrz, czy parowaniem tylnych szyb. Kombi jest najpraktyczniejszą i najbardziej uniwersalną wersja mazdy 6. Pojemność bagażnika podawana w litrach w przypadku kombi nie mówi o wszystkim. Po pierwsze w kombi możemy napakować "towaru" pod sam dach. Podłoga jest równa a po złożeniu foteli mamy do dyspozycji raczej minivana niż kombi. Pytanie tylko czy ktos potrzebuje takiej przestrzeni ładunkowej, jeśli nie wybierze pewnie wersję sedan. Ja lubię od czasu do czasu wyskoczyć ze znajomymi w góry czy nad morze i nie stawać przed dylematem, czego nie zabrać. po prostu bierzemy co trzeba i w drogę. Od kilku lat gdy kupuję auto zawsze jestem pod ostrzałem kpin że kupuję auto "taty" ze kombi to lipa, tylko dziwnym zbiegiem okoliczności na wszystkie wypady jeździmy moimi autami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6