Światła do jazdy dziennej.
Szkoda, bo fajnie by to wyglądało i praktycznie nie ingerowało w wygląd zewnętrzny samochodu. Ale wydaje mi się, że takie coś jest do zrobienia:
http://www.youtube.com/watch?v=Ff0g7RxJfzc
http://www.youtube.com/watch?v=Ff0g7RxJfzc
zagiell napisał(a):Ale wydaje mi się, że takie coś jest do zrobienia:
wszystko jest do zrobienia
Czyli lipa jednym słowem. Jedynie w przypadku poliftowej 6 pozostaje montaż w atrapach wlotu powietrza. Ewentualnie zakup gotowych, które już były omawiane, tylko czy będą pasować. Bo na zdjęciach wyglądają świetnie 

W poliftach też jest to rozwiązane, bez ingerencji w wygląd zewnętrzny. Mam np. takie rozwiązanie zastosowane u siebie 
Ja zastanawiam się nad wprowadzeniem w życie takiego planu, żeby po odpaleniu auta tylko włączały się mijania przednie. W połączeniu z opcją auto po zmroku włączałoby się reszta oświetlenia. Dodatkowo dołożyłbym wyłącznik żeby móc wyłączyć w ogóle światła.
Trzeba dobrać się do modułu świateł przestudiować schematy i zapewne dołożyć jakiś przekaźnik. Nie wiem kiedy to zrobię, ale jak zrobię to się podzielę
Trzeba dobrać się do modułu świateł przestudiować schematy i zapewne dołożyć jakiś przekaźnik. Nie wiem kiedy to zrobię, ale jak zrobię to się podzielę
Po swojemu odkrywam to co już odkryte.
Problem halogenów dla diesla rozwiązany 
Ciekawe tylko jak na żywo wygląda...
Ciekawe tylko jak na żywo wygląda...

ciekawy jestem odleglosci swiatel od krawedzi zewnetrznej auta... jak i odleglosci pomiedzy swiatlami... 

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
nie chodzi tutaj, aby jezdzic na krawedzi i ryzykowac utrate dowodu... bo to jest juz kazdego indywidualna decyzja...
jak juz cos robimy, to tak aby nikt nie mial prawa sie czepiac naszego auta
jak juz cos robimy, to tak aby nikt nie mial prawa sie czepiac naszego auta
Arkana , Renault , Mii
Mandey, jak te Twoje swiatełka zniosły sezon zimowy, wszystko działa nadal jak powinno?
Chyba też takie kupie, tylko powiedz jak po paru miesiącach je oceniasz.
Chyba też takie kupie, tylko powiedz jak po paru miesiącach je oceniasz.
Moja sztuka na zimowych kołach:
download/file.php?id=9757&mode=view
download/file.php?id=9757&mode=view
- Od: 4 gru 2012, 07:06
- Auto: 6 GY 2006 kombi
2.0 D 121KM
Żadnych problemów. Mrozy przerwały bezproblemowo. A w zeszłym roku chorwackie upały również