A ta kostka na tym zdjęciu od "anglika" służy z tego co wiem do składania lusterek podobno
Szyby pasażerów – nie otwierają się
1, 2
Programowanie nie może to być ponieważ nie przecież nie otwierają się szyby ani nie zamykają. Są zamknięte i tyle. Próbowałem robić to, że przytrzymać do góry lub w dol przycisk 3 sekundy a nawet 10 ale nic się nie dzieje. Co do styków nie znam się i nie wiem ale chyba moduł był już w kiepskim stanie bo przecież ta od kierowcy szyba działała do momentu jak rozebrałem wszystko wiec naruszyłem to wszystko. A przewody z tego co widziałem nie są nadłamane. Pozytyw jest taki, że znalazłem modem do mojego po liftu! Wczoraj na allegro jakimś cudem w bdb stanie za 40 zł. Założę i dam znać jak coś. Ale jak nie będzie działał to nie będę miał pomysłu co dalej z tym :/
A ta kostka na tym zdjęciu od "anglika" służy z tego co wiem do składania lusterek podobno
- Od: 7 sty 2014, 16:05
- Auto: Mazda 6, diesel 2,0 121 km , 2006
Zdecydowanie miałem panel uszkodzony. Wymieniłem na ten "nowy" używany i wszystko śmiga jak miło
Co prawda musiałem zaprogramować pozostałe szyby bo początkowo tylko od kierowcy szyba działała ale teraz wszystko pięknie działa łącznie z samym opuszczaniem się w dół i podnoszeniem w górę gdy się dłużej przycisk przytrzyma. To tak piszę sprawozdanie 
- Od: 7 sty 2014, 16:05
- Auto: Mazda 6, diesel 2,0 121 km , 2006
Witam.
Mam problem ze spaloną płytką w panelu sterowania. W związku z tym zakupiłem cały panel sterowania (co nie było łatwe do polifta), ale panel okazał się od wersji angielskiej. Czy istnieje jakiś łatwy sposób modyfikacji tej płytki ( np. zamiana pinów, lub coś podobnego) do stanu użytkowania w m6 europejskiej? Gdy podłączyłem angielski panel pod wszystkie kostki, to lusterka śmigają OK, natomiast szyby ani drgnęły. Czym różni się płytka wersji angielskiej i europejskiej?? Jakieś podpowiedzi na ten temat??
Mam problem ze spaloną płytką w panelu sterowania. W związku z tym zakupiłem cały panel sterowania (co nie było łatwe do polifta), ale panel okazał się od wersji angielskiej. Czy istnieje jakiś łatwy sposób modyfikacji tej płytki ( np. zamiana pinów, lub coś podobnego) do stanu użytkowania w m6 europejskiej? Gdy podłączyłem angielski panel pod wszystkie kostki, to lusterka śmigają OK, natomiast szyby ani drgnęły. Czym różni się płytka wersji angielskiej i europejskiej?? Jakieś podpowiedzi na ten temat??
- Od: 3 sie 2011, 10:48
- Auto: mazda 6 GG 2.0 147 KM B+G 2005/06
1, 2