ale nie mozna odszyfrowac w ktre miejsca doluowales te wyjcia, tzn. jest to pokazane ale nie moze nikom sie przysluzyc tak jaby tego oczekiwal.
szkoda. mnie to aktualnie nie dotyczy, bo jestem na etapie wymiany auta na prawdopodobnie GH
ale z 2,2 citd i dlatego nie wiem co i kiedy bede modyfikowal.
pozdr.E
Wymiana głośników przód w M6
1, 2
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
oj teraz to z marszu nie odpowiem, ale wiem, że trzeba odczytać z kostki wzmacniacza model, poszukać w googlach opisu i pod konkretne nóżki sie wlutować żeby podebrać sygnał pozdr.
ps. mam pytanie odnośnie tej taśmy dekarskiej, żeby jej użyć do wygłuszenia. czytałem ostatnio troche na ich temat, i są wyraźnie podzielone opinie. jedni piszą, że spływają od słońca. skoro te maty są miedzy innymi przeznaczone do napraw dekarskich, a dach jest bezpośrednio narażony na promienie, a po dachu raczej nie spływają, to chyba się nadadzą.
nie tam, że nie mam kaski na to tylko chodzi mi o to, że generalnie rzeczy przeznaczone do konkretnego zastosowania są droższe niż te same rzeczy pod inną nazwą do czegoś innego(ale teraz zakręciłem
– ogólnie chyba wiadomo OCB). i jeszcze jedno, jak ma się wygłuszenie gąbką o zamkniętej strukturze komórek np 10-15mm 
ps2. a jakby tak zrobić coś w rodzaju koszyka i w nim umieścić głośnik, wtedy fale za głośnikiem nie bedą wchodzić w przestrzeń miedzy blachami, i nie bedzie rezonansu. są na ebayu takie dynamaty tylko pod głośnik 10"x10".kto sprawdzi mój tok myślenia
pozdr
ps. mam pytanie odnośnie tej taśmy dekarskiej, żeby jej użyć do wygłuszenia. czytałem ostatnio troche na ich temat, i są wyraźnie podzielone opinie. jedni piszą, że spływają od słońca. skoro te maty są miedzy innymi przeznaczone do napraw dekarskich, a dach jest bezpośrednio narażony na promienie, a po dachu raczej nie spływają, to chyba się nadadzą.
nie tam, że nie mam kaski na to tylko chodzi mi o to, że generalnie rzeczy przeznaczone do konkretnego zastosowania są droższe niż te same rzeczy pod inną nazwą do czegoś innego(ale teraz zakręciłem
ps2. a jakby tak zrobić coś w rodzaju koszyka i w nim umieścić głośnik, wtedy fale za głośnikiem nie bedą wchodzić w przestrzeń miedzy blachami, i nie bedzie rezonansu. są na ebayu takie dynamaty tylko pod głośnik 10"x10".kto sprawdzi mój tok myślenia
pozdr
tomek

- Od: 25 sie 2011, 18:36
- Auto: M6 Wagon TS GY LF 2.0 benz 2003
M6 GH L5 estate 2.5 sport (170KM)
M6 GH Sport Galaxy Grey
Komory to pomylka rozmawialem na ten temat z chipkiem on mial u siebie i mowil ze glosniki lepiej zagraly bez
Co do dekarki to chyba najgorsza opcja z mozliwych zdania sa podzielone bo ci co nie maja kasy napisza ze jest extra a w zyciu nie widzieli dynamat extreme. Jak chcesz zaoszczedzic to na zewnetrzna strone daj tansze maty np holywood i wtedy na ten plastik dynamat oczywiscie najpierw dziury zalataj jakas blacha alu lub cos podobnego ja dalem 4warstwy dynamat i jest beton i dopiero wtedy na boczek naklejasz piankie .
wejdz na strefacaraudio tam jest mega dobrze opisane krok po kroku
Co do dekarki to chyba najgorsza opcja z mozliwych zdania sa podzielone bo ci co nie maja kasy napisza ze jest extra a w zyciu nie widzieli dynamat extreme. Jak chcesz zaoszczedzic to na zewnetrzna strone daj tansze maty np holywood i wtedy na ten plastik dynamat oczywiscie najpierw dziury zalataj jakas blacha alu lub cos podobnego ja dalem 4warstwy dynamat i jest beton i dopiero wtedy na boczek naklejasz piankie .
wejdz na strefacaraudio tam jest mega dobrze opisane krok po kroku
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
To zawiasy pewnie dostaja w du.e. 
10-12kg extra/drzwi to sporo
10-12kg extra/drzwi to sporo
tomek

M6 GH Sport Galaxy Grey
Mam schematy do zrobienia RCA. Ja z nich nic nie rozumiem ale moze komus sie przydadza:

trzeci schemat ma 8 mb wiec musialem tak wkleic
[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/a7d8603d8ac4d40ffe0c87d/3[/img]
Jesli ktos rozszyfrowalby schemat to tu mam zdjecie radia, wiec najlepiej jakby "dobra osoba" napisala jak dla dziecka gdzie i z czym sie wlutowac wg zdjecia

Zdjecie odwrocone wzgledem tych ponizej
Urzytkownik z forum tomas7 ma zrobione RCA i na jego zdjeciu wyglada to tak:

trzeci schemat ma 8 mb wiec musialem tak wkleic
[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/a7d8603d8ac4d40ffe0c87d/3[/img]
Jesli ktos rozszyfrowalby schemat to tu mam zdjecie radia, wiec najlepiej jakby "dobra osoba" napisala jak dla dziecka gdzie i z czym sie wlutowac wg zdjecia

Zdjecie odwrocone wzgledem tych ponizej
Urzytkownik z forum tomas7 ma zrobione RCA i na jego zdjeciu wyglada to tak:

- Od: 15 lip 2012, 21:56
- Auto: M6 GG '03, Diesel 136KM
powiem tak. 4 rca są zbędne. a to ze względu na to, że sygnałna tylne głośniki ma obcięte jakieś tam pasmo i nie gra to ciekawie. także tylko 2 przednie kanały. 

tomek

M6 GH Sport Galaxy Grey
te wyzej schematy sa z radia cr-ym4273ka ja osobiscie mam cr-ym4272ka. Przypuszczam ze tamte sa z systemem BOSE a ten jest bez wiec ten bardziej mnie interesuje:

[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/a8eda49ec27c373a399df9c/3[/img]

[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/a8eda49ec27c373a399df9c/3[/img]
ale to chyba tylko schematy radia, nawet bez opisu gdzie się możesz wlutować. jutro poszukam to dam znać. 
ps. ja korzystałem z tego
ps. ja korzystałem z tego
tomek

M6 GH Sport Galaxy Grey
Udalo mi sie wyciagnac RCA ale pytanie moje jest takie.
Czy wam tez tak brzydko gra na wzmacniaczu? ucina mi bas sopran i srednie az zaduzo a basu zero. Podpiolem wzmacniacz do kolegi samochodu i gra jak marzenie a pod moim radiem dno i wodorosty. Wlutowalem sie tuz przy kondensatorach czy to bedzie tego wina?
Czy wam tez tak brzydko gra na wzmacniaczu? ucina mi bas sopran i srednie az zaduzo a basu zero. Podpiolem wzmacniacz do kolegi samochodu i gra jak marzenie a pod moim radiem dno i wodorosty. Wlutowalem sie tuz przy kondensatorach czy to bedzie tego wina?
1, 2