McSlavko napisał(a):oddawac do zabezpieczenia czy nie
Oddawać
W najgorszym przypadku ruda Ci wyjdzie znowu za rok, dwa, lepsze to niż nic

www.mazdaspeed.pl
!!' Wiecej uprzejmy pan nie byl w stanie mi powiedziec czy beda usuwac jakos rdze czy nowe blotnikii itp. Bo jezeli 'wymaluja' mi taki numer jak koledze rafaelowi to juz wole na wlasny koszt to zrobic.
Prusiak napisał(a):...Bo jezeli 'wymaluja' mi taki numer jak koledze rafaelowi to juz wole na wlasny koszt to zrobic.

Prusiak napisał(a):Jak ja sie dopytywalem w ASO jak wyglada naprawa, co zamierzaja zrobic itp. to dostalem odpowiedz ze 'zrobia tak, ze nie bedzie rdzy....!!'

Prusiak napisał(a):Myjk zrob z tym porzadek...

syrjusz napisał(a):polecam autokarcz bo wiem jak tam robią i na pewno jest dobrze,a że jakiś rafeel pisze to tylko bzdury bo ściagnoł auto z niemiec wcześniej naprawiane do tego żle!!!a teraz wypisuje głupoty żeby coś pisać to trzeba mieć pojęcie o tym a jak do tej pory nie słyszałem złej opini o tym serwisie to fakt że potrzebują 10ciu dni ale opłaca się
syrjusz napisał(a):jestes w błedzie i sie nie znasz a twój biegły to sie nadaje przyczepy ogladać bo tyle sie zna na samochodach jak on nie wie coto dach samochodu tak jak i ty to teraz można o tobie pomyśleć bo najlepiej jak by ktoś kupił ten kontener którego nazywasz mazdą a to jest auto po przejściach więc nie wypisuj bzdur kolego!!!bo sam nie wiesz czego chcesz i oco Ci chodzi? zastanów sie i pomyśl zanim coś napiszesz!

syrjusz napisał(a):jestes w błedzie i sie nie znasz a twój biegły to sie nadaje przyczepy ogladać bo tyle sie zna na samochodach jak on nie wie coto dach samochodu
syrjusz napisał(a):tak jak i ty to teraz można o tobie pomyśleć bo najlepiej jak by ktoś kupił ten kontener którego nazywasz mazdą a to jest auto po przejściach więc nie wypisuj bzdur kolego!!!bo sam nie w
syrjusz napisał(a):to jest auto po przejściach więc nie wypisuj bzdur kolego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6