Witam serdecznie i prosze o poradze. mam problem z brzeczkiem od pozostawionych wlaczonych swiatel. Nie wiem dlaczego go nie slychac. Czy jest to problem bezpiecznika czy samego brzeczka, jesli tak to gdzie go mozna znalezc. Slicznie dziekuje za pomoc.
edit brt: temat poprawiłem, proszę na przyszłość nazywać tematy poprawnie, pozdrawiam
Problem z sygnałem pozostawionych włączonych świateł
Strona 1 z 1
mcbeth napisał(a):A przy okazji pozwolę sobie zapytać: co to są takie płytki na dolnej krawędzi drzwi od wewnątrz. Tak na dole, na zagięciu blach. ?
Właśnie ostatnio pucowałem Madzię od dołu... i też się o to zahaczyłem...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
magicadm napisał(a):Łoj, to o mnie
Światło w lewo... Światło w prawo... Światło, na środek!
PS mam ten kabarecik w MPtrójach.
Pozdor Myjk
mcbeth napisał(a):A przy okazji pozwolę sobie zapytać: co to są takie płytki na dolnej krawędzi drzwi od wewnątrz. Tak na dole, na zagięciu blach. ?
Jak kupowałem swoją Mazdę sprzedający zwrócił mi uwagę na te plasticzki na dolnych krawędziach drzwi i powiedział że to zabezpiecza przed korozją w tym miejscu i że bardzo dobrze że to jest w tym aucie.Zaznaczam że sprzedająca mi samochód osoba "specjalizuje" się w szóstkach i nie jedno auto widziała.
Ale miało być o brzęczyku...
- Od: 24 sty 2008, 13:42
- Auto: Jest Mazda 3 BL 2.0 MZR DISI i-Stop HB '11 Gunmetal Blue Mica
Była Mazda 6 GG CiDT 2.0 '05 Black Mica
quzio napisał(a):powiedział że to zabezpiecza przed korozją w tym miejscu

niby jak TO ma zabezpieczać w TYM miejscu?
Ciekawa teoria
Strona 1 z 1