Mam następujący problem z postojówkami:
– świecą tylko jak jest przkluczony kluczyk w stacyjce,
– jeśli kluczyk wyciągne ze stacyjki i wysiąde to świeca tylko przez 30 sek (słychać jak przekaźnik działa ale serwis (nie MAZDY) próbował to zrobić i sobie nie radzą bo pewie nad wszystkim czuwa komputer),
pytanie jak przerobić żeby świeciły przy wyciągniętym kluczyku?
Problem z postojówkami
Strona 1 z 1
tom79 napisał(a):Mam następujący problem z postojówkami:
– świecą tylko jak jest przkluczony kluczyk w stacyjce,
– jeśli kluczyk wyciągne ze stacyjki i wysiąde to świeca tylko przez 30 sek (słychać jak przekaźnik działa ale serwis (nie MAZDY) próbował to zrobić i sobie nie radzą bo pewie nad wszystkim czuwa komputer),
pytanie jak przerobić żeby świeciły przy wyciągniętym kluczyku?
Na pewno nad postojówkami nie czuwa żaden komp. One nie są kontrolowane przez sieć CAN.
Tez tak mam i uwazam to za swietne rozwiazanie. Nie ma mozliwosci wywalenia akumulatora do zera. Kazda mazda 6 z USA tak ma.
Po kiego wafla zostawiac na postojowkach samochod? Jesli koniecznie musisz zostawic samochod na swiatlach zeby byl widoczny to zostaw na awaryjnych.
Po kiego wafla zostawiac na postojowkach samochod? Jesli koniecznie musisz zostawic samochod na swiatlach zeby byl widoczny to zostaw na awaryjnych.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
Strona 1 z 1