problem z glosnikiem w Mazdzie 6

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez kafi » 9 wrz 2007, 02:00

Witam,
poprosze o rade w/s , jak mysle, popsutgo glosnika -lewy przod- w mazdzie 6 '04. Mam system BOSE. Glosnik dzialal, potrzeszczal chwilke, przestal, potrzeszczal, po uzyciu metody z ruskim telewizorem=pacnieciu , troche sie mu polepszylo, ale za chwile bylo trzeszczenie znowu- tylko w tym jedenym glosniku- a potem dziwek z lewj strony jakby w ogole sie wylaczyl. <ściana> Muzyki slucham dosyc glosno ale ten problem zdarzyl sie mi po raz pierwszy. Auto nie bylo uderzone, ale bylo u alarmiarzy- tylko ze 2 mce temu- i zastanawiam sie czy czegos nie sknocili. Moze macie jakies zlote mysli. Nie znam sie na sprzecie a chcialabym wiedziec co z tym fantem moglabym zrobic zanim pojade do "fachowcow" ktorzy mi moga wmowic wszystko jak beda logicznie mowic. <płacze> <pomocy>
Kafi
Początkujący

Od: 9 wrz 2007, 01:47
Auto: Mazda 3 BL 1.6 benz

Mazda CX9 2015

Postprzez Pawnik » 10 wrz 2007, 10:20

To jest typowa przypadłość bose – zanik dźwięku po lewej stronie. Zdaje się że jednostka centralna szwankuje Było o tym na forum...
Forumowicz

Od: 12 mar 2007, 21:45
Auto: Mazda 6 Kombi MZR-CD 136 PS