hej,
mam pytanie: jak złożyć oryginalny hak mazdy? obie dźwignie chodzą gładko. trzeba go wykręcić? pociągnąć? nacisnąć w dół?
helpik, jadę do niemiec i muszę go złożyć...
jeśli to ważne: auto pochodzi z holandii.
oryginalny hak mazdy – jak go złożyć?
Strona 1 z 1
trzeba go pociągnąc ...choć nie wiem czy nie jest potrzebny taki specjalny kluczyk ?
ja mam też oryginalny hak ale nie mam kluczyka, zakładam go bez problemu ale nie moge zostawic na noc bo bez "użycia" kluczyka nie jest zabezpieczony przed kradzieżą
mam dokładną "instrukcję obrazkową" na której wyraźnie widac, że zarówno przy montażu jak i demontażu należy skorzystać z kluczyka
ja mam też oryginalny hak ale nie mam kluczyka, zakładam go bez problemu ale nie moge zostawic na noc bo bez "użycia" kluczyka nie jest zabezpieczony przed kradzieżą
mam dokładną "instrukcję obrazkową" na której wyraźnie widac, że zarówno przy montażu jak i demontażu należy skorzystać z kluczyka
chyba wiem o czym mówisz – znalazłem schemat. też nie mam kluczyka, i nie mam też osłonki... zostały po niej plastikowe ogonki.
wg szkiców należy wyjąć jakiś "bolec", przesunąć dwie dźwigienki i pociągnąć... i tu problem –> nie chce wyjść. podjadę gdzieś gdzie montują haki – może pomogą (oby
)
wg szkiców należy wyjąć jakiś "bolec", przesunąć dwie dźwigienki i pociągnąć... i tu problem –> nie chce wyjść. podjadę gdzieś gdzie montują haki – może pomogą (oby
nie chce mi sie teraz gdzies "zawieszać" tej instrukcji , ale przy demontażu rys. nr 2 to –> właśnie wyjęcie jakiegoś bolca za pomocą kluczyka
co do pomocy warsztatowców – kiedyś chciałem dorobić kluczyk do haka w Scorpio to nie widzieli żadnych przeszkód w wykonaniu takiej usługi :–) ...Polska.....
co do pomocy warsztatowców – kiedyś chciałem dorobić kluczyk do haka w Scorpio to nie widzieli żadnych przeszkód w wykonaniu takiej usługi :–) ...Polska.....
Strona 1 z 1