Mam pytanie odnośnie programowania fotela kierowcy otóż chciałbym zaprogramować fotel kierowcy dla dwóch róznych osób i niestety nie wiem jak to zrobic bo mam instrukcje tylko po niemiecku
Programowanie fotela kierowcy
Strona 1 z 1
Witam!
Mam pytanie odnośnie programowania fotela kierowcy otóż chciałbym zaprogramować fotel kierowcy dla dwóch róznych osób i niestety nie wiem jak to zrobic bo mam instrukcje tylko po niemiecku
byłbym bardzo wdzięczny jesli ktoś napisałby mi krok po kroku jak to zrobic 
-
soniq6
Może zacznij od pochwalenia się jaki masz samochód ? Najlepiej uzupełnij profil.
w nowej 6 (GH, 2008 wzwyż):
Samochód zaparkowany.
Przyciski fotela (1-3):
Programowanie:
1. Ustawiasz fotel w żądanej pozycji
2. naciskasz przycisk SET fotela i (trzymajać cały czas SET) naciskasz i trzymasz przycisk 1-3 aż do usłyszenia sygnału.
Wywołanie: naciskasz przycisk 1 – 3
Kluczyk:
Programowanie:
2. Przy otwartych drzwiach naciskasz przycisk SET fotela i (trzymając cały czas SET) naciskasz przycisk otwarcia drzwi kluczyka ażdo usłyszenia sygnału.
Wywołanie:
Otwarcie zamków z kluczyka (przyciskiem otwierania) i otwarcie drzwi kierowcy do 30s.
P.S. gdzieś był wątek z podanymi linkami do instrukcji angielskiej, jeśli to cię urządza (ew. napisz PW
)
w nowej 6 (GH, 2008 wzwyż):
Samochód zaparkowany.
Przyciski fotela (1-3):
Programowanie:
2. naciskasz przycisk SET fotela i (trzymajać cały czas SET) naciskasz i trzymasz przycisk 1-3 aż do usłyszenia sygnału.
Wywołanie: naciskasz przycisk 1 – 3
Kluczyk:
Programowanie:
2. Przy otwartych drzwiach naciskasz przycisk SET fotela i (trzymając cały czas SET) naciskasz przycisk otwarcia drzwi kluczyka ażdo usłyszenia sygnału.
Wywołanie:
Otwarcie zamków z kluczyka (przyciskiem otwierania) i otwarcie drzwi kierowcy do 30s.
P.S. gdzieś był wątek z podanymi linkami do instrukcji angielskiej, jeśli to cię urządza (ew. napisz PW
sorka zapomniałem dodac opis mojego autka
otóz jest to mazda 6 rok 2006 2.0 exclusive sport. dzieki za rade i opis bede próbował jutro i mam nadzieje ze dam rade 
-
soniq6
Strona 1 z 1