Szkoda tylko, że zdjęcia z fotorelacji były na zewnętrznym hostingu... i zniknęły...
Montaż spryskiwaczy reflektorów
Tak, dokładnie ten...
Szkoda tylko, że zdjęcia z fotorelacji były na zewnętrznym hostingu... i zniknęły...
Apropo montażu spryskiwaczy. Będę zakładał zderzak od wersji aero ze spryskami. Taki udało mi się dostać pod kolor ale to nie ważne. Pod zderzakiem mam wężyk zbiorczy z tych 4-ech sprysków. Jako, że w swojej Madzi nie miałem spryskiwaczy co mam uczynić żeby to ustrojstwo podpiąć i żeby było dobrze??
Bo nie wiem czy mam się od sprzedającego domagać jeszcze jakiś części typu pompka?
Obawiam się, że jak podepne na trójniku to będzie zbyt małe ciśnienie na szybe...
Bo nie wiem czy mam się od sprzedającego domagać jeszcze jakiś części typu pompka?
Obawiam się, że jak podepne na trójniku to będzie zbyt małe ciśnienie na szybe...
z tego co wiem , to reflektory spryskują się co 3ci raz jak spryskujesz szyby. Jak dla mnie powinien być tam zaworek zwrotny i po sprawie.
krakus_krk napisał(a):Bo nie wiem czy mam się od sprzedającego domagać jeszcze jakiś części typu pompka?
Domagaj się to ci może dołoży za darmo
a co do pryskania to psika na lampy co drugi raz albo można to wymusić szybkimi dwoma psiknięciami
Aha.. no wiec wlasnie. Na zdjeciu które wrzuciłeś u dolu zbiorniczka widać wezyk ktory mam ze zderzakiem.
Czyli wystarczy mi sama ta pompka i da się ją wpasować w moj zbiorniczek czy brac zbiorniczek juz z ta dodatkową pompka?
Mam przy zbiorniczku jedno złącze/konektor, które nie bardzo wiem od czego jest??
Nasunela mi się jeszcze jedna wątpliwość... W temacie nie Doczytalem.
Wersja przed FL miała dodatkowy przycisk do spryskiwaczy??? Z lewej strony pod tablica zegarów???
Wersja po FL uruchamiane z manetki???
Dałem radę i spryski hulają!!!![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czyli wystarczy mi sama ta pompka i da się ją wpasować w moj zbiorniczek czy brac zbiorniczek juz z ta dodatkową pompka?
Mam przy zbiorniczku jedno złącze/konektor, które nie bardzo wiem od czego jest??
Nasunela mi się jeszcze jedna wątpliwość... W temacie nie Doczytalem.
Wersja przed FL miała dodatkowy przycisk do spryskiwaczy??? Z lewej strony pod tablica zegarów???
Wersja po FL uruchamiane z manetki???
Dałem radę i spryski hulają!!!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)